Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Gemeni 01-06 iulie 2024

Horoscop săptămânal Gemeni 01-06 iulie 2024. Marți, Venus face un trigon armonios cu Saturn, punând un accent deosebit pe stabilitatea și siguranța ta financiară. Vei simți nevoia de a-ți pune în ordine bugetul și de a te asigura că economiile tale sunt bine gestionate.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 12:15

- Profimedia

Miercuri, Mercur se află în opoziție cu Pluto, aducând în prim-plan gânduri profunde și intense legate de educație, călătorii sau chiar filosofii de viață. Joi, Marte în sextil cu Saturn te va încuraja să-ți consolidezi eforturile interioare, oferindu-ți o energie suplimentară pentru a-ți pune ordine în gânduri și a-ți structura planurile.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta vei beneficia de influența pozitivă a trigonului dintre Venus și Saturn. Această configurație aduce stabilitate și seriozitate în gestionarea resurselor tale. Vei simți nevoia de a-ți proteja bunurile și de a asigura un viitor financiar solid. Este posibil să primești sfaturi valoroase de la persoane mai în vârstă sau mai experimentate în domeniul financiar.

DRAGOSTE: Opoziția dintre Mercur și Pluto de miercuri poate aduce tensiuni și conversații intense în relațiile tale. Este posibil să descoperi adevăruri ascunse sau să ai discuții profunde care să-ți schimbe perspectiva asupra partenerului. Trigonul dintre Venus și Saturn de marți aduce stabilitate și angajament în relațiile tale. Este un moment prielnic pentru a face planuri de viitor împreună cu partenerul tău sau pentru a rezolva problemele mai vechi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Gemeni 01-06 iulie 2024