Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Gemeni 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Gemeni 05-11 august 2024. În săptămâna aceasta te vei confrunta cu influențe importante care îți vor afecta viața de familie și identitatea personală. Luni, Mercur începe retrogradarea în Fecioară, activând zona casei și a familiei.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:08

- Shutterstock

Este posibil să apară neînțelegeri sau întârzieri în legătură cu locuința sau relațiile familiale. Tot luni, Soarele face un sextil cu Jupiter, aducând un val de energie pozitivă și oportunități pentru creștere personală. Vei avea ocazia să te exprimi mai liber și să îți pui în valoare talentele. Marți, Mercur retrograd face o conjuncție cu Venus în aceeași zonă, amplificând nevoia de clarificare și comunicare în familie.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aceasta poate aduce anumite provocări, mai ales legate de cheltuielile casnice. Retrogradarea lui Mercur poate cauza întârzieri sau confuzii în tranzacțiile financiare legate de locuință sau familie. Totuși, aspectul pozitiv dintre Soare și Jupiter de luni îți poate aduce oportunități neașteptate pentru a-ți spori veniturile prin intermediul unor inițiative personale.

DRAGOSTE: În dragoste, săptămâna aceasta este marcată de nevoia de comunicare și clarificare. Mercur retrograd și conjuncția cu Venus de marți sugerează că este timpul să reexaminezi relațiile familiale și să rezolvi eventualele tensiuni. Este un moment bun pentru a discuta deschis cu partenerul despre așteptările și nevoile tale emoționale, mai ales dacă acestea sunt legate de viața de acasă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Gemeni 05-11 august 2024