Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Leu 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Leu 05-11 august 2024. În această săptămână, vei resimți influențele retrogradării lui Mercur în Fecioară, ceea ce te va determina să reevaluezi resursele și valorile personale.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:12

- Shutterstock

Luni, Soarele face un sextil cu Jupiter, aducând oportunități în sfera socială și în activitățile de grup. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a te implica în proiecte comunitare sau pentru a te reconecta cu prietenii și cunoștințele. Marți, conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus va amplifica nevoia de a reconsidera cheltuielile și de a găsi modalități de a-ți gestiona mai eficient finanțele.

BANI: Retrogradarea lui Mercur în Fecioară te îndeamnă să te concentrezi asupra finanțelor și să reevaluezi modul în care îți gestionezi banii. Aceasta este o perioadă în care este indicat să eviți investițiile majore și să revizuiești bugetul personal. S-ar putea să descoperi cheltuieli nejustificate sau să găsești modalități de a economisi bani. Conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus marți poate aduce în atenție probleme financiare legate de relații sau colaborări

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus poate aduce în atenție relațiile din trecut sau situații nerezolvate care reapar pentru a fi clarificate. Este un moment bun pentru a discuta deschis despre nevoile și așteptările tale în relație și pentru a găsi modalități de a îmbunătăți comunicarea cu partenerul. Influența pozitivă a sextilului dintre Soare și Jupiter îți oferă oportunitatea de a te conecta mai profund cu prietenii și de a te bucura de momente plăcute împreună.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu 05-11 august 2024