Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Leu 07-13 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Leu 07-13 octombrie 2024. Săptămâna începe cu influențe armonioase datorită trigonului dintre Venus și Marte de luni, care aduce o atmosferă pozitivă în viața ta de familie. Acesta este un moment excelent pentru a consolida legăturile cu cei dragi sau pentru a aduce schimbări în casă.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 14:17

Horoscop zilnic prezentat de Observator Horoscop săptămânal Leu 07-13 octombrie 2024 - Shutterstock

Marți, Mercur trigon Jupiter îți stimulează mintea, oferindu-ți idei valoroase și o comunicare clară. Vei fi convingător și eficient în discuții, mai ales în întâlnirile de afaceri sau în negocieri. Totuși, sâmbătă, Soarele în careu cu Marte poate genera tensiuni în conversații, așa că evită să fii prea impulsiv sau direct.

BANI: În această săptămână, comunicarea eficientă te va ajuta să faci progrese financiare. Trigonul Mercur-Jupiter de marți îți oferă oportunități de a semna contracte avantajoase sau de a negocia condiții financiare mai bune. Profită de energia pozitivă a zilelor de început ale săptămânii pentru a rezolva probleme legate de bani, dar ai grijă sâmbătă la tensiuni neașteptate care ar putea apărea în discuții financiare.

DRAGOSTE: Venus în trigon cu Marte de luni aduce echilibru și pasiune în relația de cuplu. Este o perioadă ideală pentru a petrece timp de calitate acasă, într-o atmosferă liniștită și romantică. Dacă ești singur, Mercur în Scorpion de duminică îți deschide noi oportunități pentru relații serioase, punând accent pe profunzimea emoțională. Evită să forțezi lucrurile în weekend, când Soarele în careu cu Marte poate aduce tensiuni în comunicare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu 07-13 octombrie 2024