Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Peşti 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Peşti 05-11 august 2024. Începând de luni, Mercur începe retrogradarea în Fecioară, ceea ce poate aduce întârzieri și neînțelegeri în relațiile tale de parteneriat. Este posibil să te confrunți cu probleme de comunicare sau să fie nevoie să revizuiești anumite acorduri și angajamente.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:18

- Shutterstock

Soarele face sextil cu Jupiter, activând zona legată de cămin și familie. Aceasta îți aduce oportunități de expansiune și creștere în viața personală. Este un moment favorabil pentru a-ți îmbunătăți relațiile de familie și pentru a crea un mediu mai armonios și suportiv acasă.

BANI: În această săptămână, aspectele financiare nu sunt deosebit de accentuate, dar influențele astrologice sugerează că este important să fii atent la detaliile financiare legate de parteneriate. Problemele de comunicare cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii pot influența modul în care gestionezi resursele comune. Evită să faci investiții mari sau să închei acorduri financiare importante până când Mercur își reia mersul direct.

DRAGOSTE: În plan amoros, Mercur retrograd în conjuncție cu Venus sugerează că este un moment potrivit pentru a aborda problemele nerezolvate în relațiile tale. Poate fi o oportunitate de a discuta despre sentimentele tale și de a lucra împreună cu partenerul pentru a depăși obstacolele. Dacă ești singur, această influență poate aduce înapoi în viața ta persoane din trecut cu care ai avut o conexiune emoțională puternică. Folosește această perioadă pentru a reflecta asupra relațiilor tale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 05-11 august 2024