Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Peşti 29 iulie – 04 august 2024

Primele zile sunt marcate de un aspect favorabil între Neptun și Pluto, care îți activează personalitatea și imaginea de sine. Acesta este un moment propice să îți explorezi creativitatea și să te afirmi mai mult în fața celor din jur.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 12:40

- Shutterstock

Acest sextil te poate ajuta să îți întărești autoritatea în diverse contexte, fie că este vorba despre carieră sau despre relații interumane. Cu toate acestea, odată cu Venus în careu cu Uranus, vei traversa o perioadă de impredictibilitate în comunicarea cu cei apropiați. Poți experimenta tensiuni care pot duce la neînțelegeri, mai ales dacă nu îți exprimi clar gândurile și sentimentele. Fii

BANI: În plan financiar, aspectul lui Venus poate aduce provocări neașteptate. Este posibil să te confrunți cu cheltuieli neprevăzute sau cu întârzieri în încasarea unor sume de bani pe care le așteptai. Este bine să îți gestionezi cu atenție bugetul și să eviți investițiile riscante. De asemenea, ai putea avea ocazia să faci colaborări sau parteneriate inedite, dar fii pregătit să te adaptezi rapid la schimbări.

DRAGOSTE: În relații, va fi o săptămână plină de emoții intense. Tensionarea comunicării provocată de Venus în careu cu Uranus poate să genereze momente de incertitudine. Fie că ești într-o relație stabilă sau că încerci să cunoști pe cineva nou, s-ar putea ca sentimentele tale să fie într-o continuă schimbare.. În weekend, energizarea zonei legată de muncă și sănătate îți poate aduce momente frumoase alături de persoana iubită, mai ales dacă decideți să faceți activități comune care să includă îngrijirea de sine.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Peşti 29 iulie – 04 august 2024