Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 08-14 iulie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 08-14 iulie 2024. Miercuri, Soarele face un trigon cu Saturn, oferindu-ți un sentiment de stabilitate și securitate în viața de familie și în aspectele legate de locuință. Este un moment favorabil pentru a întări legăturile cu cei dragi și pentru a aduce ordine în gospodărie.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 14:23

- Profimedia

Joi, Venus trece în Leu, activând sectorul legat de călătorii, educație superioară și expansiune personală. Poți simți o dorință puternică de a explora noi orizonturi și de a învăța lucruri noi. Vineri, Venus face opoziție cu Pluto, aducând provocări în comunicare și posibil conflicte în discuții. În final, duminică, Marte se află în conjuncție cu Uranus, aducând schimbări neașteptate și inovative în rutina zilnică și în muncă.

Previziuni astrale săptămânale Săgetător

BANI: Miercuri, trigonul dintre Soare și Saturn sugerează că investițiile și deciziile financiare legate de casă sau proprietăți sunt bine aspectate. Joi, trecerea lui Venus în Leu îți poate aduce oportunități legate de călătorii sau educație care să necesite investiții. Poți întâmpina dificultăți în negocieri sau în împărțirea responsabilităților financiare. Duminică, conjuncția Marte-Uranus îți poate aduce idei inovatoare pentru a-ți spori veniturile, dar fii atent să nu acționezi impulsiv.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Este un moment excelent pentru a discuta despre viitor cu partenerul și pentru a consolida legăturile emoționale. Joi, odată cu trecerea lui Venus în Leu, vei simți o dorință puternică de a explora și de a trăi noi experiențe alături de persoana iubită. Acest aspect îți aduce entuziasm și dorința de a împărtăși aventuri. Vineri, opoziția Venus-Pluto poate aduce conflicte și tensiuni, mai ales în ceea ce privește comunicarea. Fii pregătit pentru surprize și fii deschis la nou. Această săptămână îți oferă ocazia de a explora și de a îmbunătăți relațiile, dar necesită și flexibilitate și înțelegere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 08-14 iulie 2024