Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 24-30 iunie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 24-30 iunie 2024. Mercur formează un sextil cu Saturn și te va îndemna să reflectezi asupra resurselor comune, dar și asupra transformărilor profunde prin care treci.

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 17:21

- Shutterstock

Este un moment bun pentru a-ți pune ordine în finanțe și a rezolva problemele care necesită concentrare și disciplină. Acest aspect aduce pasiune și intensitate în relațiile intime, dar și dorința de a colabora mai strâns cu partenerul pe plan financiar.

Sâmbătă, Saturn începe retrogradarea, ceea ce îți va influența viața de familie și stabilitatea emoțională. Acesta este un timp pentru reevaluarea relațiilor de familie și a fundației pe care îți construiești securitatea.

BANI: Sextilul dintre Mercur și Saturn de miercuri sugerează că este un moment excelent pentru a analiza și organiza bugetul comun cu partenerul. Colaborările sau afacerile împreună cu alte persoane pot aduce beneficii. Asigură-te că discuți deschis despre așteptările financiare și că fiecare parte își cunoaște rolul și contribuțiaEste posibil să fie nevoie să reevaluezi bugetul familial și să faci ajustări pentru a asigura stabilitatea financiară pe termen lung.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, săptămâna aceasta aduce profunzime și intensitate în relațiile intime. Pasiunea și dorința de conexiune profundă vor fi la cote înalte. Este un moment favorabil pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a aprofunda legătura emoțională cu partenerul. Sâmbătă, Saturn te încurajează să reflectezi asupra fundației relațiilor și a modului în care acestea îți influențează viața emoțională. Poate fi un moment bun pentru a rezolva tensiunile din familie sau pentru a face ajustări în viața de acasă, astfel încât să te simți mai în siguranță și mai susținut în relații.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 24-30 iunie 2024