Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 29 iulie – 04 august 2024

Luni, Neptun formează un sextil cu Pluto, ceea ce poate aduce schimbări și transformări în viața ta de acasă și în relațiile familiale.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 12:40

- Shutterstock

Este un moment ideal pentru a reflecta asupra legăturilor tale emoționale și pentru a face ajustări care să aducă mai multă armonie în cămin. Vineri, Venus formează un careu cu Uranus, ceea ce poate crea tensiuni și schimbări neașteptate în rutina zilnică și în locul de muncă. Este posibil să te confrunți cu situații imprevizibile care necesită o adaptare rapidă. Duminică, Luna Nouă în Leu îți aduce oportunități noi și entuziasm în ceea ce privește explorarea, învățarea și aventurile.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aceasta aduce provocări și oportunități. Cu Venus în careu cu Uranus vineri, s-ar putea să te confrunți cu cheltuieli neașteptate sau cu modificări în sursele de venit. Fii atent la buget și încearcă să ai o rezervă pentru situațiile neprevăzute. În același timp, această configurație astrală te poate împinge să găsești modalități inovatoare de a-ți spori veniturile sau de a-ți eficientiza munca.

DRAGOSTE: Aspectul dintre Neptun și Pluto poate aduce o profundă conexiune emoțională și o mai mare intimitate în relațiile de familie. Vineri, Venus în careu cu Uranus poate aduce provocări în relațiile amoroase. S-ar putea să apară tensiuni sau schimbări neașteptate care necesită o adaptare rapidă. Este important să comunici deschis cu partenerul și să fii dispus să faci compromisuri pentru a menține armonia în cuplu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 29 iulie – 04 august 2024