Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Taur 01-06 iulie 2024

Horoscop săptămânal Taur 01-06 iulie 2024. Marți, Venus formează un trigon cu Saturn, ceea ce îți activează zona comunicării și a relațiilor cu cei apropiați.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 12:15

- Profimedia

Te vei simți mai responsabil în modul în care te exprimi și în abordarea discuțiilor importante. Miercuri, Mercur formează o opoziție cu Pluto, aducând provocări în carieră. Este posibil să te confrunți cu tensiuni sau conflicte la locul de muncă.

Fii atent la modul în care îți exprimi opiniile și încearcă să eviți confruntările directe. Aceasta este o perioadă în care vei simți nevoia să îți afirmi autoritatea și să iei inițiativa în diverse situații.

BANI: În ceea ce privește finanțele, săptămâna aceasta ar putea aduce unele provocări. Mercur în opoziție cu Pluto poate genera tensiuni la locul de muncă, ceea ce ar putea avea un impact asupra veniturilor. Este posibil să apară discuții legate de salariu sau de bonusuri, așa că fii pregătit să îți susții punctul de vedere într-un mod diplomatic. Pe de altă parte, influența lui Venus în trigon cu Saturn îți oferă stabilitate în modul în care gestionezi resursele financiare.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: În plan sentimental, săptămâna aceasta se anunță a fi plină de oportunități de a consolida relațiile existente și de a stabili noi conexiuni. Trigonul dintre Venus și Saturn aduce o notă de seriozitate și angajament în comunicarea cu partenerul. Dacă ești singur, influența lui Venus te va ajuta să atragi persoane serioase și de încredere în viața ta. Marte în sextil cu Saturn îți oferă energia și determinarea necesare pentru a aborda orice provocări în relații.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Taur 01-06 iulie 2024