Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Taur 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Taur 05-11 august 2024. Luni, Mercur începe retrogradarea în Fecioară, activând sectorul creativității și al plăcerilor. Este posibil să te simți mai introspectiv și să te gândești la modalități de a-ți exprima mai autentic talentele.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:06

- Shutterstock

 Acesta este un moment bun pentru a revizui proiectele artistice sau hobby-urile pe care le-ai lăsat deoparte. Tot luni, Soarele face un sextil benefic cu Jupiter, influențând pozitiv zona financiară. Vei avea parte de noroc și oportunități financiare neașteptate. Poate fi vorba de o creștere salarială, un bonus sau o oportunitate de investiție care să-ți aducă profituri considerabile.

BANI: Săptămâna aceasta se anunță promițătoare pentru finanțele tale. Sextilul dintre Soare și Jupiter de luni aduce noroc în sectorul banilor. Este posibil să primești o ofertă de muncă bine plătită sau să descoperi o oportunitate de a-ți crește veniturile. Totuși, fii atent la cheltuieli impulsive, mai ales în prima parte a săptămânii când Mercur retrograd îți poate aduce neclarități în gestionarea finanțelor.

DRAGOSTE: În dragoste, Mercur retrograd în conjuncție cu Venus marți te îndeamnă să te gândești la relațiile tale și la modul în care comunici cu partenerul. Dacă există neînțelegeri sau probleme nerezolvate, acum este momentul să le aduci în discuție și să cauți soluții. Dacă ești singur, s-ar putea să reîntâlnești o persoană din trecut cu care ai avut o legătură specială.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Taur 05-11 august 2024