Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Taur 10-16 iunie 2024

Horoscop săptămânal Taur 10-16 iunie 2024. Marte formează un careu cu Pluto, creând o atmosferă tensionată și provocatoare. Vei simți nevoia de a-ți afirma puterea și de a-ți atinge obiectivele cu orice preț, dar este important să eviți confruntările directe și să găsești modalități constructive de a gestiona această energie intensă.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 11:13

- Shutterstock

Miercuri, Mercur formează un careu cu Saturn, ceea ce poate aduce întârzieri și dificultăți în comunicare. Este posibil să te confrunți cu obstacole sau să ai senzația că eforturile tale nu sunt recunoscute.

BANI: Careul dintre Marte și Pluto de luni poate aduce tensiuni în gestionarea resurselor. Este posibil să te confrunți cu situații în care trebuie să îți afirmi poziția sau să negociezi termeni financiari într-un mod mai ferm. Evită investițiile riscante și nu te lăsa influențat de presiuni externe. Miercuri, careul dintre Mercur și Saturn poate aduce întârzieri sau dificultăți în realizarea unor plăți sau în primirea unor venituri așteptate.

DRAGOSTE: Evită confruntările directe și încearcă să asculți punctul de vedere al partenerului. Miercuri, careul dintre Mercur și Saturn poate aduce dificultăți în comunicare, fie în cuplu, fie în relațiile cu prietenii și familia. În acest context, este esențial să rămâi deschis și să încerci să comunici cu claritate și empatie. Vineri, conjuncția dintre Soare și Mercur îți oferă ocazia de a clarifica situații neclare și de a aduce mai multă lumină în relații.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Taur 10-16 iunie 2024