Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Taur 21-28 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Taur 21-28 octombrie 2024. Marți, careul dintre Soare și Pluto poate aduce tensiuni în parteneriatele tale, fie că sunt de afaceri sau sentimentale. Ai grijă la conflicte de putere și încearcă să rămâi calm și rațional în fața unor discuții intense.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 12:37

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop săptămânal Taur 21-28 octombrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, Marte formează un sextil cu Uranus, oferindu-ți curajul și energia necesară să te exprimi direct și să abordezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă. Sâmbătă, trigonul dintre Marte și Neptun îți îmbunătățește abilitățile de colaborare în grupuri și proiecte sociale, inspirându-te să contribui cu idei creative.

BANI: În plan financiar, energia lui Marte din mijlocul săptămânii te ajută să profiți de oportunități care implică negocieri sau înțelegeri rapide. Abilitățile tale de comunicare și adaptabilitatea pot aduce beneficii neașteptate. Este un moment bun pentru a propune idei inovatoare la locul de muncă, care să îți aducă recunoaștere și, posibil, câștiguri suplimentare.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, careul dintre Soare și Pluto îți testează relația. Pot apărea conflicte sau discuții despre putere și control, însă este important să abordezi lucrurile cu deschidere și sinceritate. Spre sfârșitul săptămânii, trigonul Marte-Neptun îți oferă un moment de reconectare, invitându-te să te apropii de cei dragi și să îți exprimi empatia. Ai ocazia să vindeci rănile vechi și să aduci armonie în relații.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Taur 21-28 octombrie 2024