Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 05-11 august 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 05-11 august 2024. Planeta Mercur începe retrogradarea în Fecioară, activând zona resurselor comune și a schimburilor financiare. Aceasta poate aduce unele întârzieri sau neînțelegeri legate de bani sau investiții.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 22:18

- Shutterstock

Retrogradarea poate aduce și ocazii de a reanaliza și de a face ajustări în proiectele financiare, pentru a le aduce mai aproape de obiectivele tale Luni, Soarele formează un sextil cu Jupiter, amplificând energia pozitivă în zona creativității și a plăcerilor personale. Poate fi o săptămână favorabilă pentru activități recreative sau pentru implicarea în proiecte care te pasionează.

BANI: Mercur retrograd în zona resurselor comune poate aduce întârzieri în tranzacțiile financiare și poate aduce neînțelegeri legate de bani. Este esențial să fii atent la documentele financiare și să eviți luarea deciziilor importante în această perioadă. Folosește acest timp pentru a analiza și a corecta posibilele probleme care ar putea afecta bugetul tău.

DRAGOSTE: Conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus poate aduce la suprafață vechi probleme în relațiile intime sau în gestionarea resurselor comune cu partenerul tău. Este un moment favorabil pentru a discuta și a rezolva conflictele mai vechi. Fii deschis la comunicare și la ajustări în relațiile tale personale. Luna aduce și o oportunitate de a reevalua și îmbunătăți legăturile afective.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 05-11 august 2024