Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Scorpion august 2024

Luna Nouă în Leu pe 4 august se concentrează asupra carierei și a statutului tău profesional. Este un moment excelent pentru a iniția proiecte importante sau pentru a face pași decisivi care să îți avanseze cariera.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 13:16

- Shutterstock

Poate fi momentul potrivit pentru a negocia o promovare sau pentru a începe un nou proiect care să îți aducă recunoaștere. Pe 5 august, Venus și Mercur își fac intrarea în Fecioară, influențând zona relațiilor sociale și a prieteniilor. Venus aduce armonie și șanse de a construi relații plăcute în grupuri sociale, în timp ce Mercur retrograd poate aduce neînțelegeri sau revizuiri în ceea ce privește colaborările și rețelele de contacte.

Luna Plină în Leu de pe 19 august influențează viața de familie și locuința. Este un moment de culminare și de realizare în acest domeniu, posibil aducând la suprafață emoții sau probleme nerezolvate în legătură cu familia. Pe 29 august, Venus trece în Balanță, aducând un accent pe introspecție și pe relațiile interioare.

BANI: Luna August îți aduce oportunități și provocări financiare importante. Luna Nouă din 4 august îți oferă șansa de a iniția proiecte financiare legate de carieră sau de a lua decizii strategice privind investițiile. Venus și Mercur în Fecioară, începând cu 5 august, influențează zona prieteniilor și a colaborărilor. Acest aspect poate aduce atât oportunități, cât și provocări în gestionarea resurselor sau în colaborarea cu alții pe plan financiar. Mercur retrograd în Leu, de pe 15 august, poate aduce întârzieri sau complicații în afaceri sau în proiectele financiare legate de carieră.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus în Fecioară din 5 august aduce armonie și oportunități în relațiile cu prietenii și în cercul social. Este o perioadă favorabilă pentru a construi și întări legăturile cu persoanele dragi și pentru a experimenta noi modalități de a te conecta cu ceilalți. Luna Plină în Leu pe 19 august influențează viața de familie și căminul tău. Acest aspect poate aduce la suprafață emoții intense sau probleme nerezolvate în relațiile cu membrii familiei. Pe finalul lunii, cu Venus în Balanță începând cu 29 august, te poți simți mai înclinat să reflectezi asupra aspectelor mai profunde ale relațiilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop Scorpion august 2024