Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 1 august. Lucrurile de care se tem zodiile

Horoscopul special din această săptămână va atinge câteva puncte sensibile. Asta pentru că vom vorbi despre fricile fiecărui nativ.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.08.2021, 11:24

Vezi și
  • Pe Tauri, independenţa financiară îi face fericiţi.
  • Cea mai mare frică a Gemenilor este să nu ia decizii greşite.

Să începem cu Berbecii. Pentru aceştia singurul lucru mai înfricoşător decât să piardă o luptă este să nu simtă că deţin controlul. Indpendenţa este foarte importantă, iar sentimentul că sunt limitaţi, constrânşi, obligaţi să facă ceva, îi sperie cel mai tare.

Pe Tauri, independenţa financiară îi face fericiţi. Le place confortul, să nu ducă lipsă de ceva, iar banii sunt sursa principală prin care pot obţine acest lucru. Fără ei, echilibrul va dispărea odată cu stabilitatea şi siguranţa că viaţa lor este perfectă.

Cea mai mare frică a Gemenilor este să nu ia decizii greşite. Şi, mai rău, să fie nevoiţi să trăiască cu ele, fără să poată schimba ceva.

Racilor părăsirea zonei de confort le creează anxietate. Se simt bine în locurile cunoscute, alături de oameni cunoscuţi, făcând lucruri cu care sunt obişnuiţi.

Nu cred că e foarte greu să vă daţi seama ce îi sperie pe Lei... Evident, să fie ignoraţi. Adoră să îi cunoască toată lumea, să fie în centrul atenţiei, să fie admiraţi. Iar dacă se întâmplă opusul, vor face tot ce le stă în putinţă să se facă văzuţi, fie că apelează la aspectul fizic, la limbajul corpului sau prin cuvinte.

Perfecţiunea spre care tind Fecioarele le creează o teamă că nu o vor atinge, la pachet cu momentele în care nu au dreptate. Sunt foarte atenţi la detalii şi cred că soluţiile lor sunt cele potrivite, iar cei care le demonstrează opusul, îi enervează la culme.

Balanţele se tem să fie singure. Inteligenţi, pasionali şi iubitori, aceşti nativi nu pot sta prea mult de unii singuri, pentru că simt nevoia să audă, să vadă şi să simtă o conexiune cu o altă fiinţă, constant.

Vulnerabilitatea le provoacă Scorpionilor cele mai negre gânduri. Le ia foarte mult timp să aibă încredere în cineva, iar când ajung să fie vulnerabili în jurul acelei persoane se luptă cu firea lor, practic.

Frica Săgetătorilor este să fie limitaţi. Sunt adevăraţi exploratori, cărora le place să încerce lucruri noi, să călătorească şi să descopere, iar posibilele bariere care îi vor împiedica să facă asta le dau fiori... neplăcuţi.

Teama de eşec este pregnantă în cazul Capricornilor. Foarte determinaţi, serioşi, productivi, Capricornii nu acceptă un eşec prea uşor.

Vărsătorii sunt rebelii zodiacului, care au opinii ieşite din comun. Îşi vor apăra viziunea cu orice preţ şi vor face valuri fără să le fie frică de efecte. Cel mai greu de suportat ar fi să nu fie atât de unici pe cât cred şi să fie integraţi în majoritate, în obşinuit, în banal.

Iar nativii Peşti se tem de lipsa imaginaţiei. Nu percep o lume în care să nu poată visa cu ochii deschişi, să fie îndrăgostiţi mereu şi să lase realitatea pe locul 2.

Atât pentru moment, nu uitaţi - frica este doar în mintea noastră, de unde o putem scoate cu puţină voinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 1 august. Lucrurile de care se tem zodiile