Antena Meniu Search
x

Horoscop Special: Ce cadouri preferă în funcție de zodie

Horoscop special. Astăzi vom afla ce cadouri preferă fiecare zodie. Desigur, gestul contează, însă atunci când nimerești cadoul surpriza e de două ori mai frumoasă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.10.2020, 10:05

Vezi și
  • Indiferent de ce dăruiţi, să o faceţi cu iubire

Deşi Berbecilor nu le place să fie consideraţi copilăroşi, o husă de telefon cu desene animate este perfectă. Dar nu excludeţi nici bijuteriile rafinate, puloverele oversize sau jocurile care le provoacă inteligenţa.

Şi Taurilor le plac bijuteriile, în special cerceii dacă ne referim la doamne. Iar cănile personalizate sau agendele sunt o idee la fel de bună.

Pentru Gemeni gadgeturile de orice fel sunt interesante, dar nu se compară cu pachetele care conţin ceva comestibil.

Sensibilitatea Racilor poate fi satisfăcută prin lumânări parfumate, corpuri de iluminat în forme speciale sau o carte bună.

Ei bine, cu toţii ştim despre lei că adoră luxul, însă, nu este o regulă. Cu toate acestea sunt înnebuniţi după parfumuri şi alte cosmetice, accesorii sau bijuterii minimaliste.

Ca şi taurii, Fecioarelor le plac agendele, în special cele cu un aspect aparte. Nu excludeţi mâncărurile şi dulciurile, care sunt un cadou binevenit la orice oră.

Pentru Balanțe obiectele decorative pe care le pot etala în casă sunt esenţiale, dar şi accesorile de telefon indiferent dacă vorbim de huse sau căşti.

Nativilor Scorpion le plac plantele şi produsele cosmetice. Iar cu o fotografie înrămată în nuanţele potrivite, puteţi ajunge la inima lor.

Pentru că Săgetătorii sunt născuţi în anotimpul rece, cadourile perfecte trebuie să fie pufoase şi călduroase. Desigur, nimeni nu va refuza o geantă clasică şi elegantă.

Capricornii preferă ceasurile şi accesorile pentru lunile de iarnă cum ar fi mănuşile sau eşarfele. Iar acestea trebuie să vină la pachet şi cu ceva parfumat.

Cel mai bun cadou pentru Vărsători ar fi informaţiile preţioase. Însă din punct de vedere material, preferă lucrurile care le dau de gândit şi îi provoacă intelectual.

Iar Pești sunt şi ei amatori de parfumuri sau obiecte decorative pentru casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop Special: Ce cadouri preferă în funcție de zodie