Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 21 aprilie. Vărsătorii vor refuza să accepte că au făcut o greșeală

Gemenii se simt excelent şi stau bine şi la capitolul bani. Totuşi ar trebui să fie foarte atenţi şi să nu cheltuie sume mari de bani astăzi.

de Redactia Observator

la 21.04.2019, 15:37

Vezi și

Gemenii se simt excelent şi stau bine şi la capitolul bani. Totuşi ar trebui să fie foarte atenţi şi să nu cheltuie sume mari de bani astăzi.

Horoscop Taur

După o săptămână încărcată, Taurii vor doar să se relaxeze. Pun la cale o ieşire cu prietenii la spa, însă există posibilitatea ca planurile lor să fie spulberate de un telefon. 

Horoscop Gemeni

Gemenii vor fi nevoiţi să facă astăzi nişte cumpărături. Indicat ar fi să nu se lase purtaţi de val şi să facă unele cheltuieli ce nu îşi au rostul.

Horoscop Rac

Astăzi, Racii se vor axa mai mult pe activităţile casnice. Există posbilitatea să fie nevoiţi să repare anunite lucruri pe care le-au tot amânat. 

Horoscop Leu

Leii se vor bucura de reuşită în tot ceea ce vor întreprinde astăzi. Astrele indică şi ceva câştiguri financiare

Horoscop Fecioară

Pentru Nativii Fecioară se anunţă o zi plină de provocări. Seara însă le va aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi

Horoscop Balanţă

Balanţele sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obişnuite să fie în centrul atenţiei, dar de data asta admiraţia celor din jur le va face să se simtă excelent. 

Horoscop Scorpion

Scorpionii înţeleg astăzi că vorbele sunt doar vorbe şi, pentru a-şi demonstra iubirea faţă de partener, au nevoie de fapte concrete. Răbdarea şi grija de care dau dovadă duc relaţia într-o direcţie bună.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi perfectă pentru drumeţii. Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, aceşti nativi se vor întoarce cu bateriile încărcate.

Horoscop Capricorn

Şi Capricornii vor avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veştile bune încep să apară de dimineaţă şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală şi vor continua să caute un vinovat. Aşa că astăzi vor fi preocupaţi de această problemă şi vor ignora tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop Peşti

Este o zi în care Peştii privesc partea plină a paharului. Şi cu o aşa stare de bine sunt posibile surprize placate, cadouri şi întâlniri neprevăzute.

Horoscop Berbec

Iar Berbecii sunt foarte relaxaţi şi se vor bucura de ziua de duminică după o săptămână aglomerată. Este posibil să plece din oraş într-un loc mult mai liniştit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 21 aprilie. Vărsătorii vor refuza să accepte că au făcut o greșeală