Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 15 august 2018. Energie cât cuprinde, promovare la locul de muncă şi decizii dificile

Hororscop 15 august 2018. Săgetătorii sunt luaţi în vizor de către şefi. Nu este vorba despre o greşeală pe care au făcut-o, ci despre o promovare. 

Horoscopul zilei de 15 august 2018. Energie cât cuprinde, promovare la locul de muncă şi decizii dificile

Hororscop 15 august 2018. Săgetătorii sunt luaţi în vizor de către şefi. Nu este vorba despre o greşeală pe care au făcut-o, ci despre o promovare. 

Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop 14 august 2018 Leu

Articolul continuă după reclamă

Leii nu au motive să se plângă din punct de vedere financiar. Banii trag la ei şi le vor fi de mare ajutor pentru a pregăti partenerului de viaţă o surpriză.

Horoscop 14 august 2018 Fecioară

Fecioarele se gândesc prea mult înainte de a lua o decizie, astfel că astăzi riscă să piardă un moment favorabil din plan afectiv.

Horoscop 14 august 2018 Balanţă

Nativii zodiei Balanţă fac totul cu plăcere şi răbdare. Poate de aceea au parte numai de reuşite astăzi, la toate capitolele.

Horoscop 14 august 2018 Scorpion

Scorpionii sunt binedispuşi. Orice le-aţi cere, nu vă vor refuza, aşadar dacă vreţi să aveţi un program mai liber, apelaţi cu încredere la ei.

Horoscop 14 august 2018 Săgetător

Săgetătorii sunt luaţi în vizor de către şefi. Nu este vorba despre o greşeală pe care au făcut-o, ci despre o promovare.

Horoscop 14 august 2018 Capricorn

Capricornii nu au motive să fie indispuşi astăzi. Vor fi protagoniştii unor întâmplări impresionante, care le vor face ziua mai frumoasă.

Horoscop 14 august 2018 Vărsător

Vărsătorii au nevoie urgent de o binemeritată pauză în plan profesional. Suprasolicitatea din ultima vreme le-a cam pus capac.

Horoscop 14 august 2018 Peşti

Peştii duc la bun sfârşit până spre amiază toate activităţile de serviciu , aşa că pe seară se întrevade o întâlnire cu prietenii.

Horoscop 14 august 2018 Berbec

Berbecii nu-şi găsesc locul astăzi. De aceea, vor fi foarte agitaţi şi mai tot timpul nemulţumiţi. 

Horoscop 14 august 2018 Taur

Taurii ar trebui să fie mai prezenţi în viaţa de familie şi să asculte sugestiile şi nemulţumirile partenerului de viaţă. Doar aşa pot evita certurile inutile.

Horoscop 14 august 2018 Gemeni

Gemenii au nevoie astăzi doar de familie pentru a se simti bine, astfel că îşi vor dedica tot timpul acesteia. 

Horoscop 14 august 2018 Rac

Iar Racii au atâta energie încât pot împărţi şi celor din jur. Se simt bine şi nimic nu le poate schimba starea de spirit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 15 august 2018. Energie cât cuprinde, promovare la locul de muncă şi decizii dificile