Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 mai 2018. Reguli foarte stricte pentru Săgetători şi discuţii aprinse pentru Fecioare

Horoscop 17 mai 2018. Nativii Săgetător dau piept cu tot felul de limite şi interdicţii. Trebuie să se supună regulilor impuse de autorităţi, ca să nu vă treziţi cu sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

Vezi și

Horoscop 17 mai 2018. Nativii Săgetător dau piept cu tot felul de limite şi interdicţii. Trebuie să se supună regulilor impuse de autorităţi, ca să nu vă treziţi cu sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

Horoscop 17 mai Taur

Taurii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu e rău să stea cu ochii pe telefon, dar nu ar trebui să exagereze şi să îşi neglijeze partenerul.

Horoscop 17 mai Gemeni

Gemenii sunt vulcanici şi astăzi şi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Horoscop 17 mai Rac

Racii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

Horoscop 17 mai Leu

Leii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident. inutile.

Horoscop 17 mai Fecioară

De discuţii au avut parte şi Fecioarele zilele trecute şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Horoscop 17 mai Balanţă

Pentru Balanţe, orice ieşire din casă poate fi de bun augur. Li se recomandă să schimbe un pic traseul obişnuit casă-serviciu, să aleagă şi rute ocolitoare pentru că pot apărea surprize plăcute.

Horoscop 17 mai Scorpion

Scorpionilor li se cer astăzi explicaţii pentru fiecare pas pe care îl faceţi. Dacă cineva nu este de acord cu ei, asta nu înseamnă că au făcut ceva greşit.

Horoscop 17 mai Săgetător

Nativii Săgetător dau piept cu tot felul de limite şi interdicţii. Trebuie să se supună regulilor impuse de autorităţi, ca să nu vă treziţi cu sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

Horoscop 17 mai Capricorn

Organizare şi disciplină. Capricornii merită felicitaţi pentru cele două calităţi de care dau dovadă încă odată. O zi solicitantă ca cea de astăzi nu îi sperie, pentru ei reprezintă doar o nouă provocare.

Horoscop 17 mai Vărsător

Vărsătorii astăzi ţin cu tot dinadinsul să fie pe placul tuturor. Le mai scapă şi o glumă care nu-şi are rostul dar este trecută cu vederea pentru că atunci când vine vorba de ajutor, ei îl oferă din tot sufletul.

Horoscop 17 mai Peşti

Pentru Peşti apar rezultate materiale în urma unei acţiuni la care au muncit in ultima perioada, iar satisfacţiile sunt pe măsură.

Horoscop 17 mai Berbec

Nici Berbecii nu se lasă mai prejos. Este posibil să bată palma într-o afacere profitabilă, dar sunt sfătuiţi să nu se aştepte la rezultate imediate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 mai 2018. Reguli foarte stricte pentru Săgetători şi discuţii aprinse pentru Fecioare