Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Bani frumoşi, miracole şi o seară romantică de neuitat alături de persoana iubită!

Horoscop 18 mai 2018. Sfârşitul de săptămână la muncă se încheie cu bani frumoşi pentru unii nativi, alţii vor avea parte de o seară romantică de neuitat, plină de surprize din partea persoanei iubite!

Vezi și

Horoscop 18 mai 2018. Sfârşitul de săptămână la muncă se încheie cu bani frumoşi pentru unii nativi, alţii vor avea parte de o seară romantică de neuitat, plină de surprize din partea persoanei iubite!

Balanţele vor fi în centrul atenţiei! Însă mare atenţie, s-ar putea ca acest fapt să nu fie ep planul persoanei iubite. Află previziunile astrale pentru toate semnele zodiacului.

Horoscop 18 mai Berbec

Una caldă, una rece pentru Berbeci. Vor câştiga nişte bani în prima parte a zilei, dar până spre seară nu vor mai avea deloc.

Horoscop 18 mai Taur

Taurii vor da uitării planurile pe care le aveau. Un apropiat le face o propunere riscantă pe care o acceptă fără să ezite.

Horoscop 18 mai Gemeni

Gemenii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul, mai bine îi lăsaţi în pace. Nu o să vă puteţi înţelegeţi cu ei.

Horoscop 18 mai Rac

Şansa le surâde astăzi Racilor. Vor pune bazele unui proiect care le va aduce bani frumoşi. Asta numai dacă nu se vor plictisi înainte să-l ducă la bun sfârşit.

Horoscop 18 mai Leu

Leii trebuie să fie cu băgare de seamă la locul de muncă. Un coleg va avea grijă să le pună beţe în roate. Spre seară, persoana iubită îi va ajuta să uite de aceste probleme.

Horoscop 18 mai Fecioară

Fecioarele vor îndrăzni să viseze astăzi. La un job nou, poate la o vacanţă. Din păcate e puţin probabil să se şi materializeze vreun plan.

Horoscop 18 mai Balanţă

Balanţele vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Horoscop 18 mai Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o întâlnire importantă în cea de-a doua parte a zilei. Capacitatea lor de convingere îi va ajuta să pună mâna pe un contract bănos.

Horoscop 18 mai Săgetător

Miracolele devin posibile pentru voi, dragi Săgetători. În plan profesional vor apărea nişte schimbărilor neaşteptate. Aşadar veţi scăpa de rutină.

Horoscop 18 mai Capricorn

Capricornii şi glumele merg mână în mână astazi, vor fi puşi pe distracţie. Nimic rău în asta, însă este posibil să se aleagă cu sancţiuni din partea şefilor.

Horoscop 18 mai Vărsător

Vărsătorii se vor bucura astăzi de o zi liniştită alături de familie. Vor reuşi să pună la punct planul de a pleca înr-o călătorie.

Horoscop 18 mai Peşti

Peştii nu vor sta o clipă locului. Se simt în formă aşa că nu vor ezita să sară în ajutorul colegilor. Iar odată ajunşi acasă vor fi foarte atenţi la nevoile persoanei iubite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 18 mai 2018. Bani frumoşi, miracole şi o seară romantică de neuitat alături de persoana iubită!