Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 28 aprilie 2018. Noroc uriaş la bani şi planuri de viitor cu persoana iubită

Horoscop 28 aprilie 2018. Leii ar putea pleca într-o vacanţă, aşa că ar face bine să zâmbească mai mult şi să lase toate grijile deoparte!

Vezi și

Horoscop 28 aprilie 2018. Leii ar putea pleca într-o vacanţă, aşa că ar face bine să zâmbească mai mult şi să lase toate grijile deoparte!

Astăzi, Scorpioni sunt romantici, visători şi fac planuri de viitor cu persoana iubită.

Horoscop 28 aprilie 2018 Berbec

Prietenia este o artă...însă nu toţi o stăpânesc... Ar fi bine ca Berbecii să aibă rabdare cu prietenii care au prostul obicei de a se gândi doar la ei. Cu calm se rezolvă totul.

Horoscop 28 aprilie 2018 Taur

Taurii vor impresiona pe toţi cei din jur cu amabilitatea...şi energia de care dau dovadă în relaţiile sociale.

Horoscop 28 aprilie 2018 Gemeni

Se apropie o petrecere pentru Gemeni... sau o întâlnire cu mai mulţi prieteni...aşa că toată ziua vor fi cu umorul...la purtător!

Horoscop 28 aprilie 2018 Rac

Racii... sensibili din fire... vor fi impresionaţi de povestea unei persoane mai în vârstă... Ar fi bine să-şi controleze emoţiile şi să nu uite să se bucure de micile bucurii..cum ar fi faptul că e weekend?! 

Horoscop 28 aprilie 2018 Leu

Leii ar putea pleca într-o vacanţă.. Aşa că ar face bine să zâmbească mai mult...să lase toate grijile deoparte...şi să facă multe poze!

Horoscop 28 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele.. vor să pară acele persoane dure, independente energetic şi focusate doar pe carieră...Ei bine, în realitate...ele au mare nevoie de afecţiune şi vorbe frumoase.

Horoscop 28 aprilie 2018 Balanţă

Balanţele comunică extraordinar de bine cu persoanele din jur..şi sunt pe cale să realizeze un lucru foarte important în scurt timp.

Horoscop 28 aprilie 2018 Scorpion

Planeta iubirii are ochi pentru Scorpioni astăzi...Sunt romantici...visători şi fac planuri de viitor cu persoana iubită.

Horoscop 28 aprilie 2018 Săgetător

Urmează ca Săgetătorii să gătească ceva...sau să fie gazda unui eveniment..Sunt foarte emoţionaţi pentu că posibil să întâlnească persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp.

Horoscop 28 aprilie 2018 Capricorn

De obicei, Capricornii...nu acceptă cu uşurinţă activităţile noi...dar ceva inedit le atrage atenţia..Aşa că astăzi...posibil să fie mai spontani ca niciodată şi să facă ceva ieşit din comun.

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 28 aprilie 2018 Vărsător

Vărsătorilor... li s-ar putea strica un obiect din casă... bineînţeles exact atunci când au cea mai mare nevoie de el... Nu este nicio tragedie...dar ei...  ar putea să se comporte ca şi cum ar fi.

Horoscop 28 aprilie 2018 Peşti

Nativii Peşti se vor detaşa de stresul cotidian... şi în sfârşit îşi vor acorda mai mult timp... Relaxarea va fi cuvântul zilei pentru ei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 28 aprilie 2018. Noroc uriaş la bani şi planuri de viitor cu persoana iubită