Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 5 iulie 2018. Lovitură dură la buzunar, răzbunare din dragoste şi nicio distracţie

Horoscopul zilei 5 iulie 2018. O zi pe care majoritatea zodiilor o prefigurează demnă de uitat imediat. Unii pierd banii, alţii energia, iar alţii suferă din dragoste.

Horoscopul zilei 5 iulie 2018. O zi pe care majoritatea zodiilor o prefigurează demnă de uitat imediat. Unii pierd banii, alţii energia, iar alţii suferă din dragoste.

Horoscop 5 iulie 2018 Berbec

După câteva eşecuri pe plan sentimental, Berbecii au un plan bine pus la punct. Răzbunarea este una din armele lor preferate, astfel că "victima" va fi copleşită de atacurile lor încă din start.

Vezi și

Horoscop 5 iulie 2018 Taur

Veştile bune se ţin lanţ de Tauri, însă pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine. .

Horoscop 5 iulie 2018 Gemeni

În această zi, dragi Gemeni, ar trebui să evitaţi noile proiecte, deoarece din cauza oboselii este posibil să nu reuşiţi să duceţi planurile la bun sfârşit.

Horoscop 5 iulie 2018 Rac

Nativii zodiei Rac sunt hotărâţi să-şi aducă visele la viaţă astăzi. Au o stare fizică de invidiat, se fac remarcaţi şi câştigă admiraţia celor din jur.

Horoscop 5 iulie 2018 Leu

Leii nu au deloc timp pentru distracţii. Familia şi locul de muncă îi solicită extrem de mult astăzi, iar riscul unei crize nervoase este foarte ridicat.

Horoscop 5 iulie 2018 Fecioară

În sfârşit, Fecioarele au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Horoscop 5 iulie 2018 Balanţe

Dragi Balanţe organizarea este cuvântul zilei. Dacă vreţi ca totul să iasă bine şi să nu întârziaţi la o întâlnire importantă. Să ştiţi că timpul NU se opreşte în loc pentru voi.

Horoscop 5 iulie 2018 Scorpion

Veniturile Scorpionilor primesc azi o lovitură grea. Pe lângă această veste proastă, au şi mici probleme de sănătate, care trebuie tratate urgent, înainte să se transforme în ceva serios.

Horoscop 5 iulie 2018 Săgetător

Dragi Săgetători, nu vă pierdeţi cu firea astăzi, chiar dacă apar evenimente neprevăzute în programul bine stabilit. Cineva acolo bifează cu plus sau cu minus toate acţiunile voastre, iar mai târziu veţi fi răsplătit ca atare.

Horoscop 5 iulie 2018 Capricorn

După câteva zile de muncă foarte obositoare, Capricornii, au prilejul să se relaxeze şi să uite de toate. Exact asta vor face, însă după ce vor rezolva şi ultimele situaţii apărute la serviciu.

Horoscop 5 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorii au noroc pe toate planurile. Mai întâi primesc câteva laude binemeritate, iar situaţia profesională se va schimba, curând, în bine.

Horoscop 5 iulie 2018 Peşti

Este o zi perfectă pentru Peşti în a soluţiona unele situaţii rămase neclare de multă vreme. Au o disponibilitate bună la dialog, dar şi un auto-control excelent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 5 iulie 2018. Lovitură dură la buzunar, răzbunare din dragoste şi nicio distracţie