Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 9 iulie 2018. Vin banii dintr-o colaborare şi omul iubit ne face o surpriză

Horoscopul zilei 9 iulie 2018. Săptămâna începe perfect, cu o sumă de bani restantă care ajunge unde trebuie, dintr-o colaborare. Seara, omul iubit ne face o surpriză.

Horoscopul zilei 9 iulie 2018. Săptămâna începe perfect, cu o sumă de bani restantă care ajunge unde trebuie, dintr-o colaborare. Seara, omul iubit ne face o surpriză.

Horoscop 9 iulie 2018 Berbec

Berbecii sunt mai motivaţi ca niciodată să doboare un record personal. Chiar dacă nu au spus nimănui despre asta, ei au obiective bine definite.

Vezi și

Horoscop 9 iulie 2018 Taur

Taurii vor avea parte de o zi plină de provocări şi au posibilitatea să îşi arate calităţile. Seara aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi.

Horoscop 9 iulie 2018 Gemeni

Iar Gemenii vor fi într-o stare excelentă încă de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care le pregăteşte o surpriză.

Horoscop 9 iulie 2018 Rac

Pentru Raci lucrurile nu se desfăşoară chiar pe placul lor, dar acest lucru nu îi va demoraliza. Ba chiar îi va ambiţiona şi nu se vor lăsa până nu obţin rezultatul dorit.

Horoscop 9 iulie 2018 Leu

Leii vor primi nişte bani, pot fi cei din salariu sau un rest de plată de anul trecut. Bani de pe urma unor colaborări.

Horoscop 9 iulie 2018 Fecioară

Pentru Fecioare se întâmplă tot felul de lucruri care să le ridice moralul, să le dea idei pentru viitoarele proiecte şi pentru a face un salt în carieră.

Horoscop 9 iulie 2018 Balanţă

Balanţele vor soluţiona o problemă care ţine de o locuinţă pe care vor să o vândă sau să o cumpere şi pot primi ajutor de la bancă.

Horoscop 9 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii ştiu să pună punctul pe i atunci când situaţia o cere. Aşa vor face şi astăzi la serviciu, ceea ce nu va fi deloc pe placul colegilor.

Horoscop 9 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii se simt bine şi sunt pregătiţi să înceapă proiectul la care s-au tot gândit în ultima vreme.

Horoscop 9 iulie 2018 Capricorn

Capricornii vor descoperi plăcerea pe care un lucru tare simplu o aduce. Entuziasmul şi încântarea pun stăpânire pe ei şi emană în jurul lor energie pozitivă.

Horoscop 9 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorii au energie cât pentru zece! Sunt puşi pe fapte mari şi vor finaliza o mulţime de treburi într-o singură zi.

Horoscop 9 iulie 2018 Peşti

Peştii vor avea parte de un început perfect de săptămână. La birou, o discuţie cu şefii, le va da încrederea că proiectele demarate se află pe drumul cel bun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 9 iulie 2018. Vin banii dintr-o colaborare şi omul iubit ne face o surpriză