Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 10 noiembrie. Capricornii sunt nehotărâţi

Capricornii sunt nehotarati in dragoste. Li s-ar putea aprinde calcaiele dupa o alta persoana si sa uite repede de cine ii asteapta acasa.

de Redactia Observator

la 10.11.2019, 09:54

Vezi și

Capricornii sunt nehotarati in dragoste. Li s-ar putea aprinde calcaiele dupa o alta persoana si sa uite repede de cine ii asteapta acasa.

Pentru Scorpioni, parca intreg universul lucreaza sa ii ajute sa isi duca la capat un plan. Ar putea fi vorba de mutarea intr-o casa noua.

Este ultima zi a saptamanii, insa nativii Săgetător au mai multa energie ca oricand si un optimism molipsitor.

Capricornii sunt nehotarati in dragoste. Li s-ar putea aprinde calcaiele dupa o alta persoana si sa uite repede de cine ii asteapta acasa.

Vărsătorii risipesc timp intr-o poveste in care nu se regasesc. Sunt multumiti ca au dat o sansa insa vor sa plece de unde nu se simt in largul lor.

Nativii Peşti dau dovada de multa maturitate, intelepciune. Sunt capul familiei si incearca sa ii tina pe cei dragi impreuna dupa o disputa.

Berbecii au o putere de convingere coplesitoare! Orice isi propun, ii castiga imediat si pe ceilalti de partea lor.

Chiar daca stau foarte bine la capitolul comunicare, Taurii ar putea intampina ceva probleme in a-si exprima gandurile si sentimentele.

Gemenii sunt in centrul atentiei orice ar face! Au insa o mica problema: nu stiu daca cei din jur le sunt alaturi din convingere sau din interes.

O problema mai veche isi gaseste astazi rezolvarea in cazul Racilor. In sfarsit au parte de liniste, dupa o perioada zbuciumata.

Relaxare si multa voie buna astazi pentru Lei! Si chiar daca ar fi vorba de rezolvarea unor sarcini, nu vor intampina obstacole.

Rabdarea Fecioarelor ar putea fi pusa la incercare. Acorda toata intelegerea unei persoane, insa de la un punct incep sa simta ca o fac in zadar.

Iar Balanţele ar putea gasi, in sfarsit, puterea de a pune capat unei situatii extrem de deranjate sau chiar a unei relatii toxice pentru ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 10 noiembrie. Capricornii sunt nehotărâţi