Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 11 noiembrie 2018. O nouă iubire, atracţie ca de magnet, dar şi zvonuri care despart

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018. Ziua de duminică le aduce în cale unora nativi o nouă iubire, iar alţii au parte de o atracţie ca de magnet. Însă pentru o zodie nori negrii pentru o zodie, care are parte de zvonuri care despart.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018. Ziua de duminică le aduce în cale unora nativi o nouă iubire, iar alţii au parte de o atracţie ca de magnet. Însă pentru o zodie nori negrii pentru o zodie, care are parte de zvonuri care despart.

Iată ce rezervă astrele la capitolul dragoste pentru fiecare zodie în parte, în ziua de 11 noiembrie 2018.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Berbec

Vezi și

BERBECII viseaza la o mare iubire. S-a cam instalat monotonia in relatia lor si simt nevoia de ceva nou, iar daca vorbim de nativii singuri, acestia vor din suflet sa scape de singuratate.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Taur

TAURII sunt sfatuiti sa isi asculte intuitia in relatia cu persoana iubita. Prea multe intrebari nu isi au rostul. Daca simtiti ca ceva nu e la fel ca pana acum, sunt toate sansele sa fie adevarat.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII ar putea primi o veste neplacuta in legatura cu un membru de familie foarte apropiat. Poate fi vorba de o problema de sanatate a acestuia. 

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Rac

RACILOR le este tulburata linistea de un zvon legat de partenerul de viata. Cineva le spune ceva, din alta parte aud alta parere, dar cel mai bine ar face sa clarifice lucrurile in doi.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Leu

LEII simt nevoia sa puna punct intr-o poveste in care nu se mai simt confortabil. Poate fi vorba de o ruptura de un prieten care le-a fost foarte apropiat la un moment dat.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA simt nevoia de putina independenta si timp pentru ei insisi la sfarsit de saptamana. Astrele ii sfatuiesc sa isi acorde mici momente de rasfat pe care le merita din plin.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Balanţă

Cineva se tine ca un scai de... nativii BALANTA. Daca vorbim de nativii singuri, asta ar putea fi o bucurie, insa in cazul celor pe care ii asteapta cineva acasa... lucrurile s-ar putea complica.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII sunt numai un zambet toata ziua. Un telefon primit in jurul diminetii le poate aduce o veste excelenta care va insemna sfarsitul norilor negri in viata sentimentala.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII traiesc o zi pina de... spiritualitate. Se gandesc la tot ce au facut in ultima vreme, bun sau rau si incearca sa renunte la cateva obiceiuri daunatoare.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Capricorn

O zi plina de energie pozitiva si pentru CAPRICORNI. Sunt inconjurati de multa dragoste si atentie, pot face o excursie in familie sau doar sa petreaca timp acasa, printre cei dragi lor.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Vărsător

Fara sa isi dea seama de ce, VARSATORII se simt usor distanti de persoana iubita. Aproape ca vor sa o evite, prefera mai degraba compania prietenilor sau chiar sa petreaca timp singuri.

Horoscop dragoste 11 noiembrie 2018 Peşti

PESTII sunt atrasi ca un magnet de o persoana cunoscuta de curand. Sentimentul de nou si de intriga aproape ca le aduce fiori si traiesc totul la intensitate maxima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 11 noiembrie 2018. O nouă iubire, atracţie ca de magnet, dar şi zvonuri care despart