Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 12 februarie 2019. Flirt la serviciu, chimie perfectă

Horoscop dragoste 12 februarie 2019. Aproape fără să realizezi, începi un flirt la serviciu cu o persoană pe care aproape că nici nu o observaseşi până acum, şi descoperi că, uneori, chimia e perfectă în astfel de situaţii.

de Redactia Observator

la 12.02.2019, 08:36

Horoscopul dragostei 12 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 12 februarie 2019. Aproape fără să realizezi, începi un flirt la serviciu cu o persoană pe care aproape că nici nu o observaseşi până acum, şi descoperi că, uneori, chimia e perfectă în astfel de situaţii.

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Berbec

BERBECII pot avea ceva nemultumiri legate de comportamentul persoanei iubite fata de ei. Au impresia ca partenerul ii trateaza prea rece de cateva zile.

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Taur

TAURII, in schimb stau excelent la capitolul dragoste. O chimie perfecta se poate naste intre ei si o persoana de sex opus foarte atragatoare. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Gemeni

GEMENII se pot confrunta cu situatie in care sa fie orbiti de gelozie si sa faca un gest necugetat in fata mai multor persoane. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Rac

Nici RACII nu sunt feriti de sagetile lui Cupidon. Acesti nativi se pot reindragosti de o persoana pe care sa o vada cu alti ochi acum decat inainte. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Leu

Un sentiment de nostalgie poate pune stapanire pe LEI. Simt nevoia sa multumeasca unei persoane dragi pentru momente unice petrecute alaturi de aceasta. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA sunt ca un butoi cu pulbere astazi. Isi pot iesi din minti la cel mai mic gest nepotrivit al cuiva din jur si sunt gata sa starneasca un scandal la orice pas. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Balanţă

BALANTELE se numara printre norocosii horoscopului astazi. Relatia lor incepe sa se consolideze, iar ei sa capete tot mai multa incredere in partener. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII simt nevoia sa isi ceara iertare in fata cuiva fata de care au gresit. O fac cam cu jumatate de gura, sunt prea orgoliosi sa isi puna sentimentele pe tava cu totul. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII astazi cauta in permanenta compania partenerului de viata. Se simt cu musca pe caciula cu ceva si vor sa il aiba aproape pentru a nu ii da de banuit. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Capricorm

CAPRICORNII decid sa faca o schimbare radicala in viata de cuplu. Simt nevoia de o directia mai clara in viata lor sentimentala. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Vărsător

O zi plina de coincidente si surprize placute pentru VARSATORI. Ziua poate nu incepe intr-un mod foarte optimist, insa seara cu siguranta le va aduce altceva. 

Horoscop dragoste 12 februarie 2019 Peşti

PESTII sunt tentati sa flirteze cu cineva nou cunoscut sau poate chiar cu un coleg de munca. Ar face bine sa acorde ceva mai multa atentie, daca nu vor sa starneasca gelozia partenerului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 12 februarie 2019. Flirt la serviciu, chimie perfectă