Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 13 februarie 2019. Fluturi în stomac, orgolii şi un secret bine păstrat

Horoscop dragoste 13 februarie 2019. Un amestec de sentimente şi senzaţii în această zi. Fluturi în stomac, multe orgolii la care trebuie să renunţi şi sentimentul că partenerul are un secret bine păstrat.

Horoscopul dragostei 13 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 13 februarie 2019. Un amestec de sentimente şi senzaţii în această zi. Fluturi în stomac, multe orgolii la care trebuie să renunţi şi sentimentul că partenerul are un secret bine păstrat.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Berbec

BERBECII sunt plini de viata, vor sa isi faca o gramada de planuri, insa astrele spun ca partenerul nu este pe aceeasi lungime de unda si se pot lovi de un refuz.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Taur

TAURII pot primi o veste care sa le ia o povara de umeri. E vorba de sanatatea cuiva foarte drag despre care si-au facut multe griji.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Gemeni

GEMENII reusesc sa faca pace cu partenerul de viata, dupa cateva zile mai tensionate. Mare atentie la un secret bine ascuns astazi, cineva ar putea afla ceva ce nu doriti sa stie nimeni.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Rac

Nativii RAC sunt cu capul în nori de dimineaţă până seara. Prezenţa cuiva în preajma lor pare că le dă emoţii şi... fluturi în stomac. 

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Leu

LEII sunt luati de entuziasmul succesului in plan profesional si tind sa nu ma acorde atentie familiei. Nu uitati ca persoanele dragi sunt mult ma importante decat orice reusita!

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA tind sa se ia pe umerii lor vina intr-un conflict cu partenerul, chiar daca nu sunt ei cei care au gresit. Pentru armonia cuplului renunta la orice umbra de orgoliu.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA au impresia ca cei din jur au asteptari foarte mari de la ei si nu vor sa dezamageasca. Ar fi bine sa va acordati si voua atentie, spun astrele. 

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot simti ca un prieten foarte drag... nu este chiar persoana pe care o credeau. Au sentimentul ca aceasta persoana le ascunde ceva important.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Săgetător

Nativii SAGETATOR sunt sfatuiti sa se ocupe mai mult de ei insisi, pentru ca tot ce au facut in ultimele zile a fost sa se incarce cu problemele celor apropiati.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt nehotaratii zodiacului in plan amoros. Ba se indragostesc, ba nu le mai place nimic la persoana pe care au pus ochii si asteapta numai sa fie abordati, fara sa faca ei vreun pas.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII joaca astazi un rol important in familie. Parerile si ajutorul lor sunt vitale pentru o persoana foarte draga care are nevoie de ei.

Horoscop dragoste 13 februarie 2019 Peşti

PESTII simt nevoia de stabilitate emotionala, asa ca vor cauta confirmari in ce priveste... viitorul alaturi de persoana iubita. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 13 februarie 2019. Fluturi în stomac, orgolii şi un secret bine păstrat