Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 15 septembrie 2019. Vărsătorii au parte de o duminică agitată

Pentru Vărsători, astrele pregatesc o zi de duminica agitata, numai pe drumuri, cu o multime de lucruri de facut, chiar daca ei visau doar sa se relaxeze.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 09:48

Vezi și

Pentru Vărsători, astrele pregatesc o zi de duminica agitata, numai pe drumuri, cu o multime de lucruri de facut, chiar daca ei visau doar sa se relaxeze.

Dragostea si rasfatul plutesc in aer pentru Fecioare! Doar este luna lor si se bucura din plin de surprizele din partea astrelor.

Pe nativii Balanţă parca ii cauta fericirea cu orice pret, insa ei se tot ascund si fug din calea linistii si a echilibrului emotional.

Vesti mai putin bune au astrele si pentru Scorpioni, nativi care pot afla astazi un adevar. dureros ce ii va tine multa vreme posomorati.

Săgetătorii fac ce fac si ajung in situatii. neprevazute, in care habar nu au cum sa reactioneze. Insa ei privesc asta ca pe un lucru bun, din care cu siguranta vor avea ceva de invatat.

Pentru Capricorni se anunta o zi linistita, in care se bucura de clipe in familie sau alaturi de prieteni. Au parte de momente care sa le incarce bateriile pentru o noua saptamana.

Pentru Vărsători, in schimb, astrele pregatesc o zi de duminica agitata, numai pe drumuri, cu o multime de lucruri de facut, chiar daca ei visau doar sa se relaxeze.

Peştii pot fi usor vicleni si parca se bucura in sinea lor de necazul cuiva. Mare atentie, dragi nativi, pentru ca aceasta satisfactie s-ar putea transforma intr-o suparare si mai mare pentru voi.

De la dragoste la cearta este doar un pas astazi in cazul Berbecilor! Au o atitudine schimbatoare, care ii poate face confuzi pe partenerii lor.

Se bucura de impliniri in plan profesional, insa sentimental, Taurii simt un mare gol pe care incearca sa il umple cu tot felul de activitati. Vor sa iasa, sa se distreze, sa cunoasca oameni, tocmai ca sa acopere aceasta lipsa de afectiune.

Chiar daca nu se vad din exterior, Gemenii trec prin schimbari importante in plan amoros. La poluri opuse. O parte dintre nativi traiesc intens, in timp ce altii doar tanjesc dupa asta.

Daaar, mai bine decat atat stau Racii, nativi care nu vor sa recunoasca, insa prezenta unei persoane nou cunoscute ii intimideaza si ii agita.

La fel si nativii Leii pentru care, dintr-o legatura tratata ca o gluma, ca o aventura, se poate naste o adevarata poveste de dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 15 septembrie 2019. Vărsătorii au parte de o duminică agitată