Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre bani şi carieră, 17 martie 2019

Este duminica, insa Peştii au o zi extrem de agitata in ce priveste afacerile. Se impart in toate directiile si au foarte putin timp sa duca sarcinile la capat.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 14:54

Vezi și

Este duminica, insa Peştii au o zi extrem de agitata in ce priveste afacerile. Se impart in toate directiile si au foarte putin timp sa duca sarcinile la capat.

Berbecii pot fi putin invidiosi pe succesul unui coleg de munca, iar astya se poate vedea in comportamentul lor.

Nu se intrevad vesti prea bune pentru Tauri la capitolul bani, insa se mentin la inaltime in ce priveste aprecierile pentru munca pe care o fac.

Si Gemenii sunt foarte apreciati de sefi la locul de munca, insa tot nu sunt multumiti si isi doresc din ce in ce mai mult.

Racii pot pleca intr-o calatorie de afaceri, care sa le aduca rezultate excelente si un castig financiar de care aveau mare nevoie.

Leii se pot simti marginalizati in echipa de la serviciu, din cauza unor. vorbe nepotrivite. Nu e cazul sa se victimizeze, ci mai degraba sa incerce sa isi dea seama unde au gresit.

Nativii Fecioară se remarca in fata celorlalti prin increderea in sine si profesionalismul de care dau dovada in afaceri sau la serviciu.

Balantele sunt cam lenese astazi. Si pe bune dreptate. Este sfarsit de saptamana si nu vor sa auda de altceva decat de relaxare.

Scorpionii raman norocosii zodiacului in plan financiar. Le vin bani parca din toate directiile, surse ce ii ajuta sa isi achite niste datoprii mai vechi.

Săgetătorii cauta ajutor acolo unde nu trebuie si ar putea fi dezamagiti de un refuz la care nu se asteptau.

O zi excelenta pentru ca nativii Capricorn sa isi traseze noi obiective si sa isi faca rapid un plan pentru indeplinirea lor.

Intalniri productive in afaceri astazi pentru Vărsători. Se apropie o noua saptamana, iar acestor nativi le sta gandul numai la munca si la bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre bani şi carieră, 17 martie 2019