Antena Meniu Search
x

Horoscop Special: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie

Horoscopul special de astăzi va fi despre culori. Şi în luna septembrie v-am menţionat nuanţele care potenţeză energia fiecărei zodii în parte. Ce înseamnă asta? Că în fiecare zi din lună este benefic să purtaţi sau să aveţi în jurul vostru o culoare specifică. Indiferent dacă vorbim de un pix, wallpaper-ul telefonului sau un articol vestimentar.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.10.2020, 11:43

Vezi și
  • Balanțele ies în evidență cu violet și ametist
  • Racii, potențați de vișiniu, albastru închis și indigo

În luna octombrie, Berbecii ar trebui să poarte în special culoarea portocaliu sau roșu deschis. Astfel, vă puteţi activa sectoarele dragostei, al copilului interior şi al afacerilor.

Tauriiar fi bine să poarte culoarea verde închis, pentru că au nevoie de susţinere în relaţia cu familia. Altfel, lipsa liniştii de acasă, vă poate afecta munca.

Pentru Gemeni, rozul deschis, galbenul pal și lila-ul activează zona relaţiilor, fie ele de iubire sau de afaceri.

Nativii Rac care îşi doresc să potenţeze casa intuiţiei şi a spiritualităţii, ar trebui să poarte culori închise cum ar fi vișiniu, verde sau albastru închis şi indigo.

Leii trebuie să înveţe nişte lecţii luna aceasta, în urma cărora vor căpăta maturitate. Pentru a trece cât mai uşor prin aceste experienţe, este bine să purtaţi roșu sau albastru.

Fecioarele dau dovadă de multă vitalitate şi energie, mai ales în ascensiunea socială. Pentru voi gri-ul şi bijuteriile din argint sunt potrivite.

Balanțele, paradoxal, au nevoie de diplomaţie în luna octombrie. Mai ales în relaţia cu şefii. Violetul şi ametistul sunt ajutoarele care potenţează această calitate.

Intuiţia este caracteristică pentru Scorpioni, dar există posibile conflicte în familie. Pentru a trece uşor prin şi peste ele vă puteţi folosi de indigo, albastru închis și turcoaz. 

Nativii Săgetător au nevoie de mai multă încredere în ei pentru a se putea transforma şi evolua aşa cum îşi doresc. Iar cea mai potrivită culoare este... roșu.

Zona financiară, în ceea ce îi priveşte pe Capricorni, are nevoie de puţin ajutor. Pentru asta, dar şi decizii bune în carieră, verdele deschis este soluţia.

Vărsătorii şi comunicarea ar trebui să se împrietenească mai mult, pentru că uneori cuvintele nu sunt în ajutorul lor. Pentru armonizarea acestui sector culorile recomandate sunt galben şi turcoaz.

Iar Peștii se vor axa mai mult pe rezolvarea problemelor din trecut, chiar şi cele karmice, aşa că albul şi argintiul oferă un boost în acest demers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop Special: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie