Antena Meniu Search
x

Previziunile astrologice pentru vineri, 5 octombrie 2018

După o săptămână extrem de agitată, nativii Peşti vor doar să se relaxeze. Ei bine,astrele anunţă că ziua de vineri este exact pe placul lor.

După o săptămână extrem de agitată, nativii Peşti vor doar să se relaxeze. Ei bine,astrele anunţă că ziua de vineri este exact pe placul lor.

Ziua de Vineri le poate aduce Balanţelor schimbări benefice, dar asta doar dacă sunt atente la tot ceea ce se întâmplă în jur şi acţionează rapid. De data asta norocul şi-l vor face singure.

Scorpionii se vor lăsa duşi de val şi vor da dovadă de curaj în plan profesional, iar această atitudinea îi poate duce mai aproape de succes.

Vezi și

Deşi este ultima zi lucrătoare a săptămânii Săgetătorii sunt plini de energie şi dornici de muncă. Nici colegii nu înţeleg de unde au atâta poftă de viaţă.

Capricornii au tras lozul cel mare pentru că astăzi vor primi o informaţie care îi va ajuta să îşi îmbunătăţească starea materială.

Vărsătorii se simt excelent în compania prietenilor, dar refuză cu îndârjire să cunoască şi persoane noi. Experienţele anterioare i-au făcut să conştientizeze că au nevoie de stabilitate.

Nativii Peşti vor avea parte de o zi liniştită alături de persoana iubită. O plimbare în parc poate fi soluţia ideală pentru a încheia o zi frumoasă.

Dragi Berbeci persoanele din trecut apar din nou în viaţa voastră. Intuiţia vă ajută însă să vă daţi seama cine vă este prieten cu adevărat şi cine vă caută doar pentru că ar avea nevoie de ajutorul vostru.

Taurii dau curs invitaţiei unor prieteni şi vor merge, cel mai probabil, la o piesă de teatru sau la film. De mult timp nu s-au mai simţit atât de bine.

Dragi Gemeni partenerul de viaţă vă acaparează cu gesturi tandre şi declaraţii de iubire. Vă vor prinde bine aceste clipe în compania sa şi vă vor umple de energie.

Pentru Raci urmează o perioadă agitată, dar şi plină de voie bună. Se vor întâlni cu oameni dragi şi vor sta ore în şir de vorbă.

Leii vor fi motorul unui proiect important la care vor adera şi alţii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum vor lua startul, de aceea trebuie să fie convingători.

Iar Perseverenta este cuvântul cheie pentru Fecioarele. Nu se dau bătute şi vor obţine tot ceea ce îşi doresc, chiar dacă la prima vedere pare imposibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Previziunile astrologice pentru vineri, 5 octombrie 2018