Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 15 ianuarie 2021. Unii nativi îşi găsesc în sfârşit marea iubire

Horoscop 15 ianuarie 2021. Astăzi, Luna tranzitează semnul zodiacul al Vărsătorului şi face sextil cu Venus. Ce înseamnă asta? Vom lua decizii importante privind diverse asocieri sau parteneriate, dar şi privind finanţele.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 31.01.2021, 21:19

Vezi și
  • Nativii Capricorn primesc un cadou sau bani de la o femeie.
  • Scorpionii sunt în mare formă, mai ales în raport cu şefii.

BERBECII iau decizii foarte bune legate de acte, hârtii, documente. Iar discuţia cu o femeie, vă poate da răspunsurile căutate privind o afacere.

TAURII nu trebuie să cadă pradă emoţiilor. Încercaţi să nu lăsaţi sentimentele să vă domine pentru că riscaţi să îi vedeţi şi pe cei din jur mai nervoşi, mai agitaţi.

Dragostea este subiectul principal al GEMENILOR. Întâlnirea cu o persoană pe care poate nu aţi mai văzut-o de mult va fi una intensă, dar discuţia poate fi îndreptată şi către finanţe.

Nativii RAC iau decizii bune privind o colaborare, un parteneriat. Deşi proiectul poate părea mic, în câteva luni va lua amploare, aşa că implicaţi-vă.

LEII iau hotărâri importante privind cariera. Nu faceţi compromisuri, ci alegeţi ce vă place şi bazaţi-vă pe intuiţie.

Copiii sau tinerii le dau bătăi de cap FECIOARELOR. Pot exista conflicte din cauza dezorganizării celorlalţi, aşa că voi sunteţi cei care trebuie să faceţi ordine.

În viaţa BALANŢELOR poate apărea cineva din trecut căruia îi puteţi da o doua şansă. Ne referim la planul amoros, evident. Pe lângă asta, aveţi de făcut alegeri privind serviciul, alegeri care vă vor amplifica sumele din cont.

SCORPIONII sunt în mare formă, mai ales în raport cu şefii. Dacă sunteţi implicaţi într-un parteneriat de afaceri, colaboratorul va găsi fie un sponsor fie o direcţie de bunsiness care aduce mai mulţi bani.

SĂGETĂTORII au nişte idei bune privind o investiţie, gest finanţelor sau relaţia cu băncile. Mare atenţie, pentru că este posibil să se fi strecurat o eroare, dar aveţi timp să o rezolvaţi.

Nativii CAPRICORN primesc un cadou sau bani de la o femeie. Însă o persoană vă poate oferi un loc de muncă mai bun, sprijin financiar sau sfaturi privind gestionarea banilor.

Cineva încearcă să îi păcălească pe VĂRSĂTORI. Vi se dau informaţii greşite intenţionat, aşa că verificaţi totul de mai multe ori.

Iar intuiţia PEŞTILOR este la cote mari. Veţi şti ce vor să facă mai ales şefii sau coordonatori aşa că deciziile importante privind cariera sunt inevitabile.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 15 ianuarie 2021. Unii nativi îşi găsesc în sfârşit marea iubire