Antena Meniu Search
x

Previziunile astrologice pentru luni, 15 octombrie 2018

Nativii Capricorn incep saptamana cu dreptul. Se pare ca norocul e de partea lor astazi. Balanţele au toate şansele să se implice într-un nou proiect la care visează de multă vreme şi care se anunţă a fi de succes.

Nativii Capricorn incep saptamana cu dreptul. Se pare ca norocul e de partea lor astazi. Balanţele au toate şansele să se implice într-un nou proiect la care visează de multă vreme şi care se anunţă a fi de succes.

Scorpionii încep săptămâna cu dreptul şi sunt plini de energie. Starea lor bună de spirit atrage după ei doar lucruri bune.

Astăzi este ziua perfectă pentru Săgetători să se facă remarcaţi la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciaţi.

Vezi și

Dragi Capricorni astăzi veţi avea parte de o zi cum n-aţi mai avut de mult timp. Vă aşteaptă o surpriză cu privire la viaţa profesională.

Vărsătorii vor fi în lumina reflectoarelor astăzi. Indicat ar fi să profite de această situaţie şi să demonstreze că sunt cei mai potriviţi pentru a conduce în proiectele în care sunt implicaţi.

Peştii trebuie să păstreze discreţia. Presiunile din plan profesional îi pot împinge să reacţioneze zgomotos şi să facă imposibilă colaborarea cu un coleg.

Berbecii simt nevoia de a se detaşa de problemele de la locul e muncă, aşa că pregătesc o seară alături de cei dragi. O masă, poate un film văzut cu prietenii îi poate ajuta.

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul dragi Tauri. Puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere.

Gemenii ar putea primi astăzi o ofertă tentantă privind un nou job. Chiar dacă le place unde lucrează, n-ar trebui să refuze imediat. Mereu este loc de mai bine!

Orice negocieri ar purta astăzi Racii, vor câştiga negreşit! Ei nu se bazează pe promisiuni, ci lucrează cu faptele şi cu rezultatele!

Leii simt nevoia să facă economii, dar astăzi nu vor pune niciun ban deoparte. Sunt cu gândul la o persoană pe care au cunoscut-o zilele trecute şi fac greşeli care-i vor băga la cheltuieli.

Iar Fecioarele sunt nevoite să ia o decizie importantă astăzi. Se află într-un moment de răscurce în planul carierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Previziunile astrologice pentru luni, 15 octombrie 2018