Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 18 martie 2021. Pierduți între gânduri

Horoscopul zilei 18 martie 2021. Aspectul de cuadratură dintre Mercur şi Marte ne deconcentrează şi ne putem pierde cu uşurinţă în gândurile noastre, fără să ascultăm cu adevărat ce spun cei din jur.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.03.2021, 15:30

Vezi și
  • Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de Youtube al astrologului Alexandra Coman

Berbecii, însă, beneficiază de creativitate, stabilitate şi intuiţie. Încercaţi să le folosiţi pe toate trei pentru rezultate excelente.

Taurii au de luat o decizie privind cariera sau dragostea. Nu faceţi compromisuri şi nu alegeţi pe fond de frică.

Astăzi Gemenii se ocupă de acte şi documente. Veţi avea de semnat ceva legat de o vânzare, o cumpărarea sau achiziţia unei case.

Comunicarea este punctul forte al Racilor. Vă puteţi folosi de ea dacă aveţi de ales privind avansarea la locul de muncă.

Pe acelaşi subiect

Leii, în schimb, sunt foarte agitaţi, aşa că ar fi bine să evite să semneze acte azi. Sunteţi avantajaţi, în schimb, în proiectele începute la job.

Nici Fecioarele nu ar trebui să semneze ceva. Fiţi atente şi cum reacţionaţi la situaţiile de azi pentru că totul se poate întoarce împotriva voastră.

Balanțele tind să îi favorizeze pe cei din jur, însă, asta se poate întoarce împotriva lor. Fiţi mai aspri şi nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni.

Veştile bune vin din străinătate în ceea ce îi priveşte pe Scorpioni. Pot fi legate de studii, de o călătorie sau un job.

Nu este ziua bună ca Săgetătorii să cheltuiască bani, decât dacă este ceva urgent.

Capricornii sunt predispuşi la conflicte. Încercaţi să vă relaxaţi, să nu vă enervaţi şi să fiţi cât mai obiectivi.

Nativii Vărsător ar trebui să se gândească la analize sau la un control. Sănătatea voastră poate avea de suferit dacă nu sunteţi atenţi.

Iar Peștii se pot gândi să-şi înceapă o afacere. Intuiţia vă ajută enorm, aşa că bazaţi-vă pe ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 18 martie 2021. Pierduți între gânduri