Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 21 august 2019

Astrele prevăd conflicte destul de aprinse cu o persoană de sex opus, dar începem cu Leii cărora puţin romantism nu le-ar strica. Încercaţi să nu faceţi presupuneri legate de partenerul de viaţă şi, poate, spre seară să îl surprindeţi cu ceva.

de Redactia Observator

la 21.08.2019, 10:15

Vezi și

Astrele prevăd conflicte destul de aprinse cu o persoană de sex opus, dar începem cu Leii cărora puţin romantism nu le-ar strica. Încercaţi să nu faceţi presupuneri legate de partenerul de viaţă şi, poate, spre seară să îl surprindeţi cu ceva.

Pentru Fecioare nu este ziua potrivită să se certe. Veştile negative din partea unei rude sau a unui prieten vă pot destabiliza, însă, încercaţi să vă menţineţi bunăstarea.

Balanţele, în schimb, au o zi excepţională! Veşti precum un nou membru al familiei, o posibilă căsătorie sau chiar un cadou neaşteptat sunt cele care vă vor face să zâmbiţi.

Cuvântul-cheie pentru Scorpioni este comunicarea. Cu prieteni, rude, chiar şi pe reţelele sociale cu persoane pe care abia le cunoaşteţi. Astfel ziua s-ar putea încheia cu o ieşire în oraş.

Săgetătorii ar trebui să verifice de două ori cum stau lucrurile, mai ales dacă se pregătesc să plece într-o călătorie. Atenţie şi cu cine plecaţi! Ar fi de preferat să vă încojuraţi de o companie plăcută.

Nativii Capricorn ar putea începe ziua cu mici probleme care să le dea planurile peste cap. În schimb, în a doua parte a zilei lucrurile se vor rezolva, tocmai de aceea astrele vă recomandă vă concentraţi asupra jobului.

Vărsătorii sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar. Venituri considerabile vă pot mări bugetul, iar proiectele noi pe care vreţi să le începeţi se vor fructifica în timp, însă, trebuie să aveţi răbdare.

Nativii din zodia Peşti vor fi foarte emoţionali. O achiziţie dorită de mult timp, o vizită neaşteptată sau lucruri pe care le credeaţi pierdute vă pot îmbunătăţi ziua încă de dimineaţă.

Berbecii tind să se focuseze pe detalii neimportante astăzi. Ar trebui să nu judecaţi lucrurile după aparenţe şi vă exersaţi diplomaţia, mai ales cu superiorii.

Nativii din zodia Taur ar trebui să se lase ajutaţi. Fie că este vorba de defecţiuni minore prin casă sau probleme legate de maşină, apelaţi la un profesionist, chiar dacă va fi costisitor.

Pentru Gemeni, cuvântul zilei este iubire. Atracţia pe care o simţiţi pentru cineva astăzi vă va fi clar că este reciprocă. Iar dacă vă aflaţi într-o relaţie de lungă durată, încercaţi să reaprindeţi flacăra.

Iar nativii din zodia Rac ar trebui să se relaxeze puţin mai mult. Stresul şi agitaţia de la serviciu vă pot dăuna pe termen lung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 21 august 2019