Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22 mai 2018. Câştiguri pe măsura perseverenţei şi mici probleme în dragoste

Horoscop 22 mai 2018. Gemenii cor începe să aibă câştiguri pe măsura perseverenţei, în vreme ce pentru capricorni ar putea apărea mici probleme în dragoste.

Vezi și

Horoscop 22 mai 2018. Gemenii cor începe să aibă câştiguri pe măsura perseverenţei, în vreme ce pentru capricorni ar putea apărea mici probleme în dragoste.

Horoscop 22 mai 2018 Berbec

Berbecii ar face bine să asculte sfaturile primite de la apropiati în legătură cu o situaţie care îi frământă, pentru că pot avea efecte grozave, asta dacă vor acţiona mai diferit decât o fac de obicei. 

Horoscop 22 mai 2018 Taur

Taurii ar putea străbate oraşul astăzi, pentru a achita mai multe facturi. O activitate care nu va fi deloc pe gustul lor.

Horoscop 22 mai 2018 Gemeni

Gemenii şi consecvenţa merg mână în mână astăzi. Aşteptarea lor va fi răsplătită pe măsură.

Horoscop 22 mai 2018 Rac

A sosit timpul ca Racii să-şi îndrepte atenţia către un proiect neterminat din trecut. Începând de astăzi, toate planurile lor vor începe să prindă contur.

Horoscop 22 mai 2018 Leu

Şi pentru Lei succesul este mai aproape decât îşi imaginează. Tot ce trebuie să facă este să dea dovadă în continuare de perseverenţă 

Horoscop 22 mai 2018 Fecioară

Fecioarele au un optimism cum rar se întâlneşte. Au o stare fizică de invidiat şi vor câştiga rapid admiraţia celor din jur. 

Horoscop 22 mai 2018 Balanţă

Balanţele sunt cu gândul oriunde altundeva, dar numai la momentul prezent nu. Totul se va aranja în favoarea lor, dacă nu şi-ar mai face atâtea griji.

Horoscop 22 mai 2018 Scorpioni

Scorpionii sunt extrem de liniştiţi. Vor fi oamenii de bază astăzi. Îşi vor oferi ajutorul necondiţionat la orice pas.

Horoscop 22 mai 2018 Săgetător

Săgetătorii sunt puşi pe glume la locul de muncă şi dacă nu se temperează, posibil să se aleagă cu sancţiuni.

Horoscop 22 mai 2018 Capricorn

Capricornii sunt suspicioşi în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul şi riscă să creeze discuţii acolo unde nu e cazul. Mai multă încredere în ei şi în partener, e absolut necesară!

Horoscop 22 mai 2018 Vărsător

Vărsătorii vor excela pe plan profesional. Însă, în relaţia sentimentală, posibil să nu meargă lucurile aşa cum îşi doresc. 

Horoscop 22 mai 2018 Peşti

Nativii Peşti au fler în afaceri. Simt imediat de unde poate ieşi un profit şi dacă au de luat o decizie astăzi, să se bazeze sută la sută pe instict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 22 mai 2018. Câştiguri pe măsura perseverenţei şi mici probleme în dragoste