Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 24 martie. Racii sunt predispuşi la accidente, iar Scorpionii se descurcă să facă bani

Horoscop 24 martie 2021. Astăzi Neptun face un aspect de sextil cu Luna Neagră, iar asta ne potenţează dorinţa de a ne elibera de de situaţii sau relaţii nesatisfăcătoare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.03.2021, 16:52

Vezi și
  • Racii sunt predispuşi la accidente, însă, nu grave.
  • Scorpionii, în schimb, se descurcă să facă bani.

Citeşte şi Horoscopul de mâine, 24 martie 2021

BERBECII îşi pot negocia poziţia de la locul de muncă. Trebuie să fiţi atenţi, însă, la zona finanţelor ca să nu apară probleme.

Nativii TAUR riscă să se certe cu un prieten, o rudă sau să fie provocaţi de cineva la care nu se aşteaptă. Fiţi atenţi şi la bani şi afaceri.

GEMENII nu ar trebui să ia hotărâri în proiecte legate de străinătate, studiu sau relaţii la distanţă. Dar pe plan social vă merge bine, inclusiv dacă în relaţia cu şefii şi colegii.

Pe acelaşi subiect

RACII sunt predispuşi la accidente, însă, nu grave. Totuşi aveţi grijă, mai ales că pot apărea în programul vostru amânări sau schimbări de planuri.

Cariera LEILOR evoluează din ce în ce mai mult, iar astăzi veţi vedea rezultate clare. Încercaţi să fiţi răbdători cu familia, pentru că avei tendinţa să fiţi prea impulsivi.

FECIOARELE vor fi ajutate la job de un bărbat. Aveţi grijă cum comunicaţi, pentru că există posibilitatea să stârniţi conflicte.

Intuiţia BALANŢELOR atinge cote înalte, aşa că nu ezitaţi să semnaţi acte sau documente. Dar mare grijă în privinţa finanţelor, pentru că puteţi pierde sume consistente de bani.

SCORPIONII, în schimb, se descurcă să facă bani. Ori primiţi informaţii bune, ori vă găsiţi un nou job.

Deşi SĂGETĂTORII sunt destul de agitaţ, un program bine pus la punct îi poate ajuta, la pachet cu susţinerea din partea unei rude.

CAPRICONII trebuie să aibă grijă la relaţia cu superiorii şi să lase de la ei. Un prieten vă poate face o supriză sau întâlniţi pe cineva care vă schimbăr viaţa.

Nativii VĂRSĂTOR au o zi excelentă dacă plănuiesc să aplice pentru o bursă în strănătate sau un job.

Iar PEŞTII pot lucra zonele afacerilor şi ale iubirii. Profitaţi de intuiţia voastră mai ales să aplanaţi un conflict.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 24 martie. Racii sunt predispuşi la accidente, iar Scorpionii se descurcă să facă bani