Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 30 ianuarie 2021. Flirt și aventuri pentru unii dintre nativi

Horoscop 30 ianuarie 2021. Astăzi pe cer are loc o trină între Lună şi Marte. Asta ne ajută să ducem la bun sfârşit orice proiect, chiar dacă este weekend.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.01.2021, 08:57

Vezi și
  • Veştile bune sunt legate de o călătorie pentru Săgetători.
  • Nativii Capricorn au de clarificat un conflict în familie.

BERBECII se pot axa pe curăţenie sau alte activităţi domestice. Desigur, ordinea din suflet este mai importantă aş că nu uitaţi să eliminaţi lucrurile neplăcute.

TAURII fie primesc veşti bune de la o femeie, fie flirtează cu cineva, în special prin intermediul reţelelor de socializare.

Nativii GEMENI ar trebui să îşi măsoare cuvintele. Este posibil să spuneţi ceva ce va fi folosit contra voastră la un moment dat.

RACII sunt orientaţi către un stil de viaţă mai sănătos. Este o zi bună să faceţi schimbări care privesc atât corpul, cât şi mintea voastră.

LEII se adaptează foarte uşor schimbărilor, însă, tind să exagere în privinţa alimentaţiei. Mare atenţie să nu faceţi excese.

Viaţa FECIOARELOR poate fi subiectul principal în discuţile unor persoane care nu vă plac. Orice zvonuri aţi auzi, ar trebui să vă apăraţi imaginea, dar cu diplomaţie.

BALANŢELE trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Puteţi merge la cumpărături, dar fiţi cumpătaţi.

SCORPIONII îşi vor apăra azi prietenii. Deşi nu vi se cere, veţi face tot posibilul să clarfiicaţi o situaţie neplăcută.

Veştile bune sunt legate de o călătorie pentru SĂGETĂTORI. Fie plecaţi într-o excursie, fie găsiţi nişte bilete pentru o vacanţă viitoare. Asta mai ales online.

Nativii CAPRICRON au de clarificat un conflict în familie. Va fi nevoie de multe explicaţii, dar dacă vedeţi că sunt în van renunaţaţi.

Deşi sună ciudat, VĂRSĂTORII simt foarte sensibili azi. Asta vă ajută să îi înţelegeţi şi să îi ajutaţi pe cei din jur.

Iar PEŞTII pot face achiziţii foarte bune azi, dar trebuie să fie atenţi la capitolul gadgeturi. Iar seara veţi primi o veste bună din străinătate.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 30 ianuarie 2021. Flirt și aventuri pentru unii dintre nativi