Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 8 mai 2021. Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie

Horoscop 8 mai 2021. Luna este momentan în descreştere. Asta înseamnă că nu e bine să începem lucruri, ci mai degrabă să ne odihnim şi să ne facem planuri, dar în niciun caz să luăm decizii majore.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.05.2021, 09:13

Vezi și

Horoscop 8 mai 2021 Berbec

Berbeciilor nu li se recomandă să acţioneze astăzi. Vă puteţi face însă planuri legate de o călătorie, de carieră sau schimbarea locului de muncă şi chiar o relocare, spun astrele.

Horoscop 8 mai 2021 Taur

Nativii Taur nu ar trebui să ia decizii importante, dar se pot axa pe zona creativă, unde sunt foarte bine susţinuţi. Mai ales dacă plănuiesc să facă din hobby-urile lor o afacere.

Horoscop 8 mai 2021 Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se ocupă de casă, iar simţul practic şi organizarea îi ajută să găsească soluţii la orice problemă. Mai ales dacă cei din jur au nevoie de voi.

Horoscop 8 mai 2021 Rac

Întâlnirile cu prietenii nu vor lipsi când vorbim de nativii Rac. Nici cheltuielile nu lipsesc însă, aşa că apelaţi la organizare şi raţiune. Cereţi sfaturi apropiaţilor dacă aveţi nevoie

Horoscop 8 mai 2021 Leu

Nativii Leu îşi fac ordine pe toate planurile în această zi. Începeţi cu locuinţa, iar apoi analizaţi relaţiile, activităţile, jobul şi evident, planul amoros. S-ar putea să luaţi o decizie importantă

Horoscop 8 mai 2021 Fecioară

Fecioarele stau bine la capitolul cumpărături. Pe lângă faptul că veţi găsi tot ce aveţi pe listă, nu excludeţi o viitoare călătorie, drumeţie sau vacanţă mai lungă.

Horoscop 8 mai 2021 Balanţă

Balanţelor, paradoxal, le lipseşte organizarea azi. Încercaţi să nu vă implicaţi în prea multe activităţi, altfel riscaţi să nu excelaţi la nimic. Planificaţi-vă o listă de priorităţi.

Horoscop 8 mai 2021 Scorpion

Problemele în plan amoros le dau bătăi de cap Scorpionilor, aşa că este ziua potrivită să le clarifice. Răbdarea este cuvântul-cheie, pentru că partenerii pot fi mai irascibili decât de obicei.

Horoscop 8 mai 2021 Săgetător

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor sunt foarte creativi, intuitivi şi îi ajută enorm pe cei din jur. Chiar dacă este weekend puteţi rezolva restanţele de la job.

Horoscop 8 mai 2021 Capricorn

Nativii Capricorn se vor îndrăgosti cu uşurinţă în acest weekend sau pot trece la un alt nivel dacă deja au un partener de viaţă. Nu excludeţi întrebările la care se răspunde cu DA sau NU.

Horoscop 8 mai 2021 Vărsător

Vărsătorii au multă energie astăzi, dar vor face excese în privinţa muncii, iar asta duce la extenuare. Puneţi mai mult accent pe sănătatea fizică, dar şi spirituală.

Horoscop 8 mai 2021 Peşti

Iar Peştii dezvoltă o legătură puternică cu străinătatea în următoarea perioadă. Poate fi vorba de rude, prieteni sau iubiţi, cert este că discuţiile vor fi intense în această zi.

Mai multe informații despre horoscopul zilei de 8 mai vedeți mâine, în jurnalul Observator de dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 8 mai 2021. Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie