Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 2 iulie 2018. Bani, planuri de căsătorie şi o nouă poveste de iubire

Horoscopul zilei 2 iulie 2018. O zi în care sunteţi aproape de a câştiga bani, doar pentru că ascultaţi de partener. E timpul, totodată pentru planuri de căsătorie, iar la orizont se prefigurează şi o nouă poveste de iubire.

Horoscopul zilei 2 iulie 2018. O zi în care sunteţi aproape de a câştiga bani, doar pentru că ascultaţi de partener. E timpul, totodată pentru planuri de căsătorie, iar la orizont se prefigurează şi o nouă poveste de iubire.

Horoscop 2 iulie 2018 Berbec

Berbecilor nu le vine să creadă că weekendul a trecut, aşa că astăzi se hotărăsc să lenevească. S-ar putea ca această decizie să nu le aducă veşti bune din partea şefilor.

Vezi și

Horoscop 2 iulie 2018 Taur

Greu de crezut, însă Taurii acceptă alegerile persoanei iubite. Şi bine fac. Deciziile luate împreună o să le aducă o sumă consistentă de bani.

Horoscop 2 iulie 208 Gemeni

Iar Gemenii sunt plini de energie şi reuşesc să aducă bună dispoziţie tuturor persoanelor cu care interacţionează.

Horoscop 2 iulie 2018 Rac

Racii sunt nevoiţi să facă drumuri în interes de serviciu, însă primesc vestea cu zâmbetul pe buze. Ar putea fi o zi de weekend prelungit.

Horoscop 2 iulie 2018 Leu

Pentru Lei se anunţă o întâlnire de suflet şi pot afla noutăţi care îi vor duce mai aproape de o logodnă sau chiar de o căsătorie.

Horoscop 2 iulie 2018 Fecioară

Fecioarele în schimb încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atente la cum îşi aleg cuvintele altfel vor stârni o furtună.

Horoscop 2 iulie 2018 Balanţă

Balanţele stau bine la capitolul comunicare. Reuşesc să se facă plăcute la locul de muncă şi să lege noi prietenii.

Horoscop 2 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt indispuşi şi nu am chef de muncă. Le este recomandat să aibă grijă de sănătatea lor. S-ar putea să-i aştepte o raceală serioasă.

Horoscop 2 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii se vor dedica trup şi suflet familiei, iar tot ceea ce vor câştiga astăzi investesc în obiecte folositoare casei şi familiei lor.

Horoscop 2 iulie 2018 Capricorn

Capricornii sunt hotărâţi să îşi schimbe viaţa, şi încep cu alimentaţia, un program strict de sport dar, se vor şi îndrăgosti. Este un început de săptămână excelent pentru ei!

Horoscop 2 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorii sunt pregătiţi pentru noi experienţe. Astăzi iau decizii tranşante în ceea ce priveşte locul actual de muncă.

Horoscop 2 iulie 2018 Peşti

În viaţa nativilor Peşti e posibil să revină o persoană de care au fost multă vreme ataşaţi sufleteşte şi vor reînnoda relaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 2 iulie 2018. Bani, planuri de căsătorie şi o nouă poveste de iubire