Antena Meniu Search
x

Numerele norocoase la loto în funcţie de zodie

Oricine joacă la loto şi-ar dori să ştie numerele norocoase care-i pot schimba viaţa. Iar mulţi apelează inclusiv la astrologie. Horoscopul loteriei îţi poate spune dacă eşti norocos, dar, atenţie: nicio zodie nu are mai multe şanse faţă de celelalte. 

Numele norocoase la loto ale fiecărei zodii
Numere norocoase la loto în funcţie de zodie - Hepta

Oricine joacă la loto şi-ar dori să ştie numerele norocoase care-i pot schimba viaţa. Iar mulţi apelează inclusiv la astrologie. Horoscopul loteriei îţi poate spune dacă eşti norocos, dar, atenţie: nicio zodie nu are mai multe şanse faţă de celelalte. 

Iată ce spune astrologia despre şansele de câştig pentru fiecare zodie şi despre numele sale norocoase.

 Berbec:

Sunteţi aventuros şi nu renunţaţi la ceea ce vă propuneţi, indiferent de riscuri, motiv pentru care vă încercaţi norocul destul de des. “Cu cât joci mai mult, cu atât câştigi mai mult” este expresia care vă defineşte cel mai bine.

Pe acelaşi subiect

Numere norocoase: 1, 11, 34, 45, 10, 21 

 Taur:

Taurul este o zodie mai precaută. Nu vă avântaţi prea mult când şansele de câştig nu sunt întotdeauna sigure, dar nevoia de securitate şi totodată dorinţa de a ieşi din zona de confort, vă provoacă să jucaţi la loterie din când în când.

Numere norocoase: 2, 5, 11, 13, 20, 24, 35

Gemeni:

Gemenii beneficiază cel mai mult de numerele norocoase. Întotdeauna nehotărâţi, vă este extrem de greu să luaţi o decizie finală în ceea ce vă priveşte, aşa că aceste numere sunt soluţia perfectă pentru a vă încerca norocul la loterie.

Numere norocoase:  3, 14, 21, 25, 30, 33, 36

Rac:

Racii sunt mereu cu capul pe umeri, dar câteodată se lasă influenţaţi şi de instict. Puteţi apela la numerele norocoase ale horoscopului, bazându-vă din când în când şi pe latura voastră imaginativă şi romantică.

Numere norocoase: 4, 8, 13, 22, 26, 31, 37

 Leu:

Leul iubeşte luxul, aşa că orice şansă de câştig este binevenită. Dorinţele pentru un trai pe picior mare, vă ispitesc să jucaţi mai mult la loterie. Dar cine ştie? Poate astfel vă vor creşte şi şansele de a câştiga mai des!

Numere norocoase: 1, 5, 12, 17, 21, 33 

 Fecioara:

Obişnuiţi să luaţi lucrurile mult prea în serios şi să analizaţi fiecare decizie pe care urmează să o luaţi. Nu este un lucru negativ, dar ce-ar fi să vă lăsaţi puţin purtaţi de val? Numerele norocoase în funcţie de zodia dumeavoastră vă vor oferi ocazia să nu anticipaţi ce se poate întâmpla, ci să vă încercaţi pur şi simplu norocul. Ce spuneţi?

Numere norocoase: 6, 10, 19, 24, 33, 39

 Balanţă:

Aveţi obiceiul de a cere sfaturi şi opinii din partea celor din jur înainte de a decide asupra unui astfel de lucru. Probabilitatea de a juca la loterie fără să fiţi în prezenţa unei persoane care să vă îndrume sau fără ajutorul unui instrument norocos, este foarte mică şi nu veţi avea şanse de câştig prea mari.

Numere norocoase:  7, 10, 13, 16, 18, 25, 29, 34

 Scorpion:

Scorpionii îşi trăiesc viaţa la maxim. Dacă alegeţi să jucaţi la loterie, jucaţi pentru a câştiga, nu doar pentru o simplă distracţie.

Numere norocoase: 2, 4, 8, 14, 17, 26, 35, 44

 Săgetător:

Aţi putea fi un jucător excelent la loterie, dacă v-aţi propune să câştigaţi folosindu-vă de natura voastră inteligentă pentru a anticipa ce numere ar fi norocoase. Vă place în schimb doar să vă distraţi, aşa că nu vă interesează prea mult ce şanse de câştig aveţi.

Numere norocoase: 3, 8, 9, 18, 27, 36, 45

Capricorn:

Sunteţi o fire perseverentă, nu renunţaţi sub nicio formă până nu vă atingeţi scopul. Chiar dacă nu câştigaţi, nu vă daţi bătut şi continuaţi să vă încercaţi norocul până în momentul în care dorinţele voastre devin realitate.

Numere norocoase: 3, 5, 8, 10, 14, 19, 41

 Vărsător:

Vărsătorul este o fire complicată. Nu ştiu niciodată dacă să-şi urmeze instinctul sau firea raţională. Dacă este sigur că numerele alese sunt potrivite şi îi pot aduce noroc, şansele de câştig pot fi foarte mari.

Numere norocoase: 1, 6, 9, 11, 17, 20, 22, 26, 35

 Peşti:

Peştii sunt mărinimoşi şi iubesc să-şi ajute apropiaţii de fiecare dată. Dacă ar câştiga la loterie, nu ar sta deloc pe gânduri, iar persoanele la care ţine ar deveni şi ei beneficiari.

Numere norocoase: 4, 5, 9, 12, 24, 39, 46

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Numerele norocoase la loto în funcţie de zodie