Antena Meniu Search
x

Cum să-ţi programezi zodia copilului în funcţie de momentul conceperii

Invitată în platoul Observator, Mariana Cojocaru ne-a învăţat cum să programăm zodia copilului pentru o structură spirituală bună.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 15:14

Vezi și

Invitată în platoul Observator, Mariana Cojocaru ne-a învăţat cum să programăm zodia copilului pentru o structură spirituală bună.

Asta pentru că putem controla zodia viitorului copil. Trebuie să calculăm forma embrională pentru că cele nouă luni vin pe o structură karmică. Trebuie luat din momentul zero pentru conceptul copilului.

La naşterea unui copil trebuie calculată şi ora. Părinţii trebuie să fie compatibili în semn zodiacal pentru un copil echilibrat. Fiecare mamă, fiecare tată are o conexiune pentru a se 

crea simbioza între cei doi. 

De exemplu: Berbecul are o anumită structură. Dacă tata este Rac, atunci ei se pot lua în coarne, pentru că berbecul este ambiţios.

Cum trebuie programată sarcina

V-aţi gândit vreodată când ar trebui să concepeţi un copil astfel încât să se nască în zodia cu care vă înţelegeţi cel mai bine? Cu siguranţă, da. Iată şi la ce să vă aşteptaţi dacă îl concepeţi zilele astea: Bebeluşul va fi unul "de toamnă-iarnă" pentru că se va naşte în intervalul 23 noiembrie - 22 decembrie. 

Bebeluşul conceput în această perioadă are mari şanse să fie Săgetător. Aşadar, sunt 90% şanse să fie Săgetător. Fătului conceput la mijlocul lunii martie va începe să-i bată inima în jurul datei de 5 aprilie, adică la cinci săptămâni de sarcină. 

El va putea vedea lumina din burtica mamei în jurul datei de 17 iunie. Sexul îl veţi afla spre sfârşitul lui iunie, pentru că examenul cu ultrasunete este recomandat în săptămâna 16 de sarcină. 

Pe 16 iulie va fi eclipsă parţială de soare, asta înseamnă să aveţi mare grijă cu expunerea la soare şi sportul prea intens pentru că aţi putea avea probleme cu sarcina. Primele mişcări le veţi simţi tot în iulie, iar din septembrie bebeluşul începe să respire independent. 

În jurul zilei de 17 noiembrie va fi complet dezvoltat. Şi trebuie să luaţi în calcul şi câteva aspecte culinare. Pentru că Săgetătorii sunt cunoscuţi ca iubitori ai mâncărurilor exotice, aşa că, dacă vreţi să le placă masa, daţi-le smochine sau mango. 

Nu uitaţi nici de mâncarea tradiţională. Copiii din zodia Săgetător sunt, în general, de două feluri: ori slăbuţi, ori mai plinuţi. Cert este că sunt aventurieri şi hiperactivi. Şi ar fi bine să ştiţi la ce să vă aşteptaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Cum să-ţi programezi zodia copilului în funcţie de momentul conceperii