Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care devin insuportabile după căsătorie. Se schimbă după cum bate vântul!

De multe ori dragostea ni se pare pur şi simplu complicată, dar adevărul este că noi suntem cei care o complicăm. Atunci când comunicarea lipseşte, iar orgoliul este predominant, o relaţie de iubire se poate transforma în cel mai scurt timp într-un câmp de bătălie, iar din parteneri puteţi deveni inamici într-un război inutil şi greu de purtat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.01.2022, 15:17

Top 3 zodii care devin insuportabile după căsătorie - Shutterstock

O căsnicie trebuie să fie axată pe înţelegere şi respect, iar atunci când aceste două elemente dispar, în timp, relaţia se poate răci considerabil între ambii parteneri. Apar certuri, supărări şi dorinţa de a ne ascunde de cel care odinioară ne era suflet pereche, tocmai din dorinţa de a crea din nou acea stare de independenţă anterioară căsătoriei. Iar de aici...rămâne doar prelungirea inevitabilului divorţ. 

Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Geamănului sunt firi extrovertite care preferă aventura, distracţia şi iubesc necunoscutul. Tocmai din curiozitate se pot grăbi să facă şi pasul unei căsătorii, poate nu destul de pregătiţi pe cât ar fi nevoie încât să construiască mai departe o relaţie care să reziste peste ani şi ani. Tind să facă lucruri nebuneşti de dragul momentului, sunt vulcanici şi îndrăgostiţi de ceea ce le poate aduce viitorul, dar se plictisesc la fel de repede şi încep să-şi dorească să dea timpul înapoi. Devin sictiriţi, anoşti şi enervaţi de prezenţa partenerului atunci când au nevoie şi îşi doresc timp doar pentru propria persoană, motiv pentru care se vor comporta în defavoarea poveştii de dragoste înc are credeau la început. Sunt răutăcioşi, pe alocuri isterici, iar certurile pot escalada rapid dacă nu sunt lăsaţi să se liniştească înainte de a fi confruntaţi. O căsnicie de lungă durată cu o astfel de zodie trebuie să fie dinamică şi plină de aventuri, astfel încât să nu aibă ocazia să se plictisească.

Rac 

Pe acelaşi subiect

Nativii Rac sunt persoane extrem de vulcanice, motiv pentru care orice conflict cu ei poate escalada imediat. Atunci când sunt fericiţi se poate observa uşor: radiază, râd zgmotos şi nu se feresc să se deschidă şi să fie, pe alocuri, extrem de imaturi în compania persoanei iubite. Pot spune "DA" cu gândul că partenerul ideal le va aduce Raiul pe pământ şi va transforma povestea lor de dragoste într-un basm. Totuşi, dacă în timp lucrurile încep să scârţie, apar diferite probleme legate de bani şi posibilităţi, dacă persoana iubită nu le mai oferă aceeaşi atenţie ca la început şi nu le mai îndeplineşte orice dorinţă, Racii se pot schimba la 180 de grade. Tratează totul cu fie cu tăcere absolută ca şi când partenerul nici măcar n-ar exista, fie îşi vor expune punctul de vedere prin certuri şi săgeţi tăioase ascunse în replici înţepătoare. Sunt capricioşi, dificili şi totuşi extrem de sensibili. O căsnicie de lungă durată, liniştită şi sănătoasă cu un astfel de nativ trebuie să fie construită în jurul unu isingur cuvânt: răbdare. Racii pot iubi cu multă pasiune dacă simt că focul iubirii încă poate fi întreţinut, dar au nevoie de înţelegere şi de o persoană care poate să facă faţă temperamentului lor. 

Capricorn 

Ce aflaţi sub semnul zodiacal al Capricornului sunt firi destul de introvertite şi secretoase, motiv pentru care uneori este extrem de greu să înţelegi ce simt sau ce îşi doresc de la partenerul lor. Când se supără preferă tăcerea absolută, în ciuda faptului că poate în sufletul lor se duce o bătălie. Se tem de conflictele directe, motiv pentru care îşi canalizează toată energia negativă asupra sentimentelor interioare şi izbucnesc doar atunci când li se umple paharul. Sunt uşor egoiste şi nu împart uşor lucruri personale, indiferent dacă o parte dintre ele ar putea deveni un bun comun după căsnicie. Micile răutăţi ar putea fi nelipsite din discuţiile zilnice cu persoana iubită, în cazul în care partenerul nu ştie cum să abordeze anumite situaţii. O căsnicie de lungă durată necesită multă comunicare şi interes din partea ambelor părţi. Discutaţi de fiecare dată atunci când simţiţi că acest nativ ar avea vreo frământare, altfel veţi regreta amarnic mai târziu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care devin insuportabile după căsătorie. Se schimbă după cum bate vântul!