Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top 3 zodii care se potrivesc cu Berbecul

Deși sunt exclusiviști și dificili, Berbecii își găsesc cu ușurință un partener de viață. Problema e că nu prea se potrivesc cu multe zodii. Iubitul nativilor din Berbec trebuie să fie perfect compatibil cu firea lor încăpățânată, nerăbdătoare, pasională și totodată schimbătoare de la o oră la alta.

de Redactia Observator

la 08.02.2019 , 12:06

Berbec, Taur și Gemeni, zodiile care se potrivesc cu Berbecii Zodii compatibile cu Berbec - pixabay.com

Deși sunt exclusiviști și dificili, Berbecii își găsesc cu ușurință un partener de viață. Problema e că nu prea se potrivesc cu multe zodii, mai ales pe termen lung.

Iubitul nativilor din Berbec trebuie să fie perfect compatibil cu firea lor încăpățânată, nerăbdătoare, pasională și totodată schimbătoare de la o oră la alta. Pare misiune imposibilă, dar nu e!

Berbec

Articolul continuă după reclamă

Cui pe cui se scoate, vorbă din popor. Pune doi Berbeci în aceeași cameră și vor ieși scântei pe timpul nopții și discuții interminabile în rest. Se înțeleg de minune la pat, dar vor petrece ore în șir certându-se pe lucruri minore, pe care alte zodii nici măcar nu le observă. Devotați, cei doi nativi din Berbec vor reuși în cele din urmă să-și alinieze dorințele și visele, pentru a merge împreună către o destinație comună. Deși câteodată relația lor va fi uneori distructivă, pasiunea mistuitoare va reuși întotdeauna să acopere diferențele.

Taur

Berbecii și Taurii se potrivesc de minune. Cel puțin în sensul în care Berbecii înțeleg "potrivirea". Energia lor uimitoare le transformă relația într-o adevărată aventură, în care plictiseala și monotonia sunt doar cuvinte din dicționar. E una dintre acele combinații în care cei doi parteneri chiar se ajută reciproc și reușesc să lase la o parte orgoliul, cel puțin atunci când miza este mare. Pentru toate celelalte situa'ii, o ceartă sănătoasă va rezolva mereu problema, pentru câteva ore. De asemenea, cuplul Berbec - Taur va deveni mai bun pe măsură ce trec anii.

Gemeni

Berbecii sunt săriți de pe fix, iar Gemenii cu picioarele pe pământ. Aparent, sunt cuplul perfect. Și chiar așa este, cel puțin în ceea ce privește cooperarea de zi cu zi. Problemele vor apărea atunci când una dintre zodii va încerca să preia controlul relației și să-și impună punctul de vedere. Deși compatibili, Berbecii și Gemenii vor lupta până în pânzele albe pentru a nu părea ușor de manevrat. Partea bună e că, după câteva ore de discuții furtunoase, vor realiza că e inutil să continue în acest fel și vor reveni la atitudinea prietenoasă, de cooperare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se potrivesc cu Berbecul