Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care o vor da în bară în 2019

Pentru trei zodii, 2019 va aduce un eșec numai bun de ținut minte. De la gafe uriașe în dragoste, ocazii ratate, bunuri pierdute și scandaluri răsunătoare, nimic nu va lipsi. Nu puțini sunt cei care, seduși de priviri cu subînțeles, își vor părăsi partenerul, doar pentru a rămâne cu ochii în soare.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 15:12

Zodii ghinioniste
Zodii care vor avea parte de surprize neplăcute în 2019 - Profimedia Images

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce un eșec numai bun de ținut minte peste ani. De la gafe uriașe în dragoste, ocazii ratate, bunuri pierdute și scandaluri răsunătoare - nimic nu va lipsi. 

Nu puțini sunt cei care, seduși de priviri cu subînțeles, își vor părăsi partenerul, doar pentru a rămâne cu ochii în soare.

Taur

Taurii se pricep de minune la dezastre. Unde pun mâna iese cu probleme. În dragoste, cel puțin, nativii din această zodie trăiesc ca-n filmele de acțiune indiene. Niciodată nu știi ce le aduce clipa următoare. Într-o secundă fac declarații siropoase de dragoste, doar pentru a fi gata să renunțe la totul, dacă sunt răniți în orgoliu. Nu e de mirare că, mai devreme sau mai târziu, Taurii ajung într-o situație din care le este imposibil să mai scape. În stilul caracteristic, se vor răzbuna pe toți din jur, după care vor pasa vina cu o lejeritate care dezarmează. Problema e că nimeni nu-i mai crede. Iar pentru acei nativi care trăiesc periculos, sperând că vor reuși din nou să fenteze destinul, anul 2019 ar putea aduce suprize nu tocmai plăcute. 

Leu

Leii ar putea rata ocazii unice în dragoste, căutând unicorni pe cerul nopții. Persoane atrăgătoare și inteligente le fac ochi dulci și propuneri cu subînțeles, doar pentru a constata că nativii din această zodie nu pricep mai nimic. Așteaptă să le cadă persoana ideală din cer, îmbrăcată în alb, preferabil cu declarații romantice, pentru a se prinde că e cazul să facă un prim pas. Până atunci, trebuie să-i iei de mână și să le arăți încotro să meargă, dacă vrei să obții ceva de la ei. Problema este că nu multă lume este dispusă la acest efort. Când vor înțelege Leii cum merg de fapt lucrurile, și care este diferența dintre film și realitatea, va fi mult prea târziu. 

Pești

Peștii se joacă cu focul, iar mai devreme sau mai târziu se vor arde. În dragoste minciunile funcționează doar pe termen scurt și nu pot sta la fundamentul unui cuplu. Nativii din Pești care au decis să pornească la drum ascuzând adevărul s-ar putea trezi cu o problemă imposibil de rezolvat. Nu este exclus ca relațiile unora să se destrame cu o rapiditate umitoare, moment numai bun pentru ca unii Pești să încerce o nouă schemă nu tocmai inspirată. Oricât de bine ar fi păstrate, secretele ies întotdeauna la iveală. De obicei, mai repede decât își imaginează sau speră cei care le țin bine ascunse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care o vor da în bară în 2019