Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei care nu înșală niciodată

Pentru trei zodii, nimic nu este mai rău decât trădarea. Indiferent de tentații sau sentimente contradictorii, vor rămâne alături de partener până în ultima clipă. Iar atunci când vor decide să fie cu altcineva, o vor face din postura de persoane singure, nu implicate într-o relație. 

de Redactia Observator

la 09.01.2019 , 12:24

Zodii care nu înșală niciodată
Trei zodii de femei loiale până la sfârșit - unsplash.com

Pentru trei zodii, nimic nu este mai rău decât trădarea. Din acest motiv, indiferent de tentații sau sentimente contradictorii, vor rămâne alături de partener până în ultima clipă.

Iar atunci când vor decide să fie cu altcineva, o vor face din postura de persoane singure, nu implicate într-o relație. 

Taur

Articolul continuă după reclamă

Puține zodii prețuiesc loialitatea mai mult decât Taurii. Atunci când își deschid inima și decid să se dedice partenerului de viață nimic nu-i mai poate atinge. Nicio tentație de moment, persoană atrăgătoare sau invitații la ceas de seară. Sunt sinceri în intenții și așteaptă același comportament și din partea persoanei iubite, motiv pentru care nu vor călca niciodată strâmb. Atunci când relația nativilor din Taur se destramă, aceștia nu vor sări în brațele altei persoane, ci vor încerca din răsputeri să salveze ce se mai poate salva. Atunci când sfârșitul e iminent, Taurii vor pune punct și abia apoi o vor lua de la capăt, după ce vor învăța lecțiile trecutului.

Fecioară

Fecioarele au un suflet pur și iubesc cu pasiune, iar înșelatul este complet împotriva naturii lor. În plus, adoră relațiile simple și naturale, în care ambii parteneri se simt confortabil și au încredere să-și exprime sentimentele. Pentru femeile din Fecioară, înșelatul presupune atât de multă disimulare și minciună, încât pare un adevărat coșmar. Își vor revărsa pasiunea asupra persoanei iubite și nu vor cere nimic în schimb. Aici e secretul lor - fecioarele iubesc oamenii așa cum sunt ei, fără a încerca să-i schimbe după propriile concepții sau după o altă persoană ce pare de succes.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt romantici incurabili. Pentru ei, iubirea înseamnă loialitate, atașament și respect, nu minciună și impulsuri de moment. Nicio altă persoană nu va reuși să-i dea peste cap și să-i seducă, pentru că au un caracter onest și direct. Iar fericirea și-o obțin din micile lucruri făcute alături de partener, care pentru alții par plictisitoare. O femeie din zodia Pești nu vrea nimic mai mult decât un bărbat sincer, o masă bună, un zâmbet și o îmbrățișare din dragoste. Nu va renunța niciodată la această viață simplă, trăită fără iluzii, pentru o aventură de o noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei care nu înșală niciodată