Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii de femei care învârt bărbații pe degete

Unele femei vor învârti bărbații pe degete doar pentru a demonstra că sunt puternice, deși ar fi preferat să nu o arate

Zodii manipulatoare
Top 3 zodii de femei care învârt bărbații pe degete - pixabay.com

Fiecare om manipulează, într-o mai mică sau mai mare măsură. Stă în natura noastră, până la urmă, să facem tot posibilul pentru a ne atinge scopurile, chiar dacă asta presupune să apăsăm pe butoane ascunse, fără ca "victima" să știe ce a lovit-o. 

Dar unele zodii duc treaba asta la un cu totul alt nivel. Iar când la mijloc e pasiunea, nu de puține ori bărbați în toată firea, care și-au jurat de mici că vor face doar ce vor, ajung să uite și cum îi cheamă în prezența unei femei seducătoare.

Scorpion

Manipulatorul șef. Deși par inofensive și diafane, femeile din zodia scorpionului sunt capabile de lucruri cu adevărat uluitoare, atunci când partenerul face "greșeala" de a considera că s-a îndrăgostit de o ființă inofensivă. Aceste reprezentante ale Evei știu exact ce-și dorește să audă un bărbat și vor potrivi fiecare cuvânt pentru a-l determina să procedeze exact cum vor ele, la milimetru. Pentru cei din jur va fi un adevărat șoc să-l vadă pe acest bărbat, aparent puternic, la discreția totală a unei femei. Partea cea mai tare - nici nu-și va da seama că este prins, fără scăpare, în mrejele ei.

Pe acelaşi subiect

Rac

Apele în care înoată racii sunt calme doar în aparență. În realitate, însă, nativii acestei zodii trăiesc constant într-o adevărată furtună emoțională, în care sentimentele sunt atât de puternice încât le ghidează fiecare gest făcut în prezența persoanei iubite. Femeile din Rac își cunosc fiecare colț al sufletului și, involuntar, vor folosi această cunoaștere de sine pentru a obține exact ceea ce vor - de cele mai multe ori, o dovadă de loialitate. În cele din urmă, totul depinde de scop: dacă este iubită, va folosi această putere într-un mod constructiv. Dacă nu, va răsturna întreaga lume pentru a câștiga măcar respectul persoanei pentru care ar fi fost dispusă să-și ofere sufletul. Cât despre "victimă", aceasta va părea, în ochii celor din jur, o simplă marionetă. 

Gemeni

 Ați auzit, probabil, de cele două fețe ale gemenilor. Prima este bună, senină, tolerantă și iubitoare - practic, o personalitate de care este imposibil să nu te îndrăgostești. A doua, însă, aduce numai belele. Femeile din această zodie o vor scoate la suprafață atunci când au impresia că sunt trase pe sfoară sau trădate în dragoste, chiar dacă în realitatea lucrurile nu stau chiar așa. În momentul în care se simt rănite vor învârti persoana iubită pe degete doar pentru a-i demonstra că sunt puternice, deși, în sinea lor, ar fi preferat să nu o arate. Mare grijă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii de femei care învârt bărbații pe degete