Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii geloase. Nativii care se transformă în adevăraţi detectivi când devin suspicioşi

Top 3 zodii geloase. Astrologii au creat un top al nativilor care stau cu ochii în patru în fiecare moment pentru a se asigura că partenerul amoros nu calcă strâmb. Ele sunt cele mai posesive zodii, care se transformă imediat în detectivi dacă simt că ar putea fi înşelate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.09.2021, 07:54

Cele mai geloase zodii
Zodiile care se transformă în adevăraţi detectivi când devin suspicioşi - Shutterstock

Berbec

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului nu sunt întotdeauna prea fericiţi dacă partenerul amoros petrece mai mult timp cu prietenii decât cu el. Trebuie să-i acorzi foarte multă atenţie, astfel încât să nu simtă că te-ai putea îndepărta. Aceşti nativi tind să fie destul de posesivi şi geloşi, mai ales dacă au senzaţia că persoana iubită ar putea fi interesată de o altă persoană. Nu contează dacă doar li se pare, este de ajuns un gest şi vor porni o adevărată anchetă în căutarea purului adevăr. Dacă eşti o persoană sociabilă, extrovertită şi preferi să mergi în vacanţă "doar cu fetele" sau "doar cu băieţii", evită să te apropii de acest nativ. 

Citește și: Zodii îndrăznețe. Nativii care au un curaj de invidiat

Fecioară

Pe acelaşi subiect

Nativii Fecioară sunt extrem de iubitori, afectuoşi şi sinceri, dar aşteaptă să primească exact acelaşi lucru în schimb şi nimic mai puţin. În general nu au încredere în absolut nimeni, aşa că dacă îţi declară că le-ai intrat la suflet şi că se bazează pe tine, atunci trebuie să fii foarte atent să nu calci strâmb. O singură greşeală nu va putea fi niciodată iertată de nativul Fecioară, oricât ai mai încerca. Clădeşte o relaţie construită pe sinceritate, maturitate şi înţelegere, acestea fiind noţiunile de bază, extrem de importante pentru această zodie. Dacă te-a prins cu minciuna, oricât de mică ar fi, atunci să nu te aştepţi vreodată să mai creadă în cuvintele tale. 

Citește și: Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme

Gemeni

Zodia Gemeni este binecunoscută pentru duplicitate şi curiozitate. Dacă ai călcat un nativ Geamăn pe coadă poţi fi sigur că nu va uita. Sunt foarte geloşi, iar asta pentru că ţin foarte mult la persoana iubită. Nu acceptă minciuna, trădarea şi privirile pline de flirt aruncate de partener "în joacă" pentru alte persoane. Dacă simt că ceva este în neregulă, în secunda doi vor avea două conturi false create pe reţelele de socializare cu care îi vor spiona pe cei care simt că se apropie inacceptabil de mult de partenerul/partenera lor. Adevărul este doar în mâna lor, căci nu vor crede nimic până nu se vor asigura singuri că eşti cu adevărat fidel. Sunt persoane comice, inteligente şi extrem de interesante, dar numai cei care pot face faţă unui astfel de temperament pot vea "viaţă bună" alături de un Geamăn. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii geloase. Nativii care se transformă în adevăraţi detectivi când devin suspicioşi