Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu noroc la bani și dragoste în 2019

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce clipe de neuitat în dragoste, dar și realizări importante pe plan profesional.

Zodii norocoase în 2019
Zodii care vor avea un an 2019 de neuitat - pixabay.com

Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce clipe de neuitat în dragoste, dar și realizări importante pe plan profesional.

Și nu e genul de noroc venit "din senin", ci unul pentru care au depus efort și pe care îl merită cu vârf și îndesat.

Berbec

Lucrurile bune vin la cei care au răbdare. Este motto-ul Berbecilor, care vor avea, în sfârșit, parte de un an norocos. De fapt, e posibil să le meargă atât de bine, încât să aibă impresia că totul e doar un vis. Vor excela, în special, pe plan sentimental, unde o nouă persoană le va readuce zâmbetul pe buze chiar și celor care nu mai credeau în dragoste. Trebuie, însă, ca nativii din această zodie să scape de senzația că toată lumea e cu ochii pe ei. Altfel nu se vor putea bucura la potențial maxim de toate oportunitățile ce le vin în cale, crezând că vor fi judecați de cei din jur.

Leo

Deși Leii par norocoși din naștere, adevărul este că cei mai mulți au muncit foarte mult, iar rezultatele nu aveau cum să nu apară. Abia din 2019 se va vedea că seriozitatea, răbdarea și bunătatea dau roade, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Cât despre bani, doar vești bune. Nu vor fi sume imense, dar totuși suficiente pentru o viață liniștită, trăită cu gândul că fiecare bănuț a fost muncit. E genul de noroc pe care și-l face omul cu mâna lui. Cei singuri au șanse să-și găsească jumătatea atunci când se vor aștepta mai puțin. Important e să țină ochii deschiși, de multe ori iubirea e la doar câțiva metri distanță.

Fecioară

Fecioarele sunt mereu conștiente că norocul este ceva ce se câștigă. Desigur, e posibil ca unii să câștige averi peste noapte sau să primească o moșternire, dar nativii din această zodie nu prea lasă lucrurile la voia întâmplării. O fecioară adevărată plănuiește totul cu precizie matematică, astfel încât să fie sigură de rezultate. Veștile cu adevărat bune vor fi în dragoste. E anul în care vor duce relația la un nou nivel (poate chiar căsătorie) sau vor găsi o persoană compatibilă din punct de vedere emoțional și mental. Ceea ce nu e un lucru simplu, ținând cont de profunzimea și inteligența Fecioarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu noroc la bani și dragoste în 2019